onsdag 30. oktober 2019

Kompositt rist

Logg inn for å se pris og saldo informasjon for. Glassfiber rister i kompositt til konkurransedyktige priser. Mange års erfaring med GRP rister til industri. Stort utvalg hos Flexiriste.


Vi tilbyr GRP ( kompositt ) ristløsninger til alle formål. AmpliForm rist, nett, sil. Aluminiumrist og aluminiumnett med lav vekt, stor styrke, pent utseende og minimalt krav til vedl.


Andre maskestørrelser og størrelser kan leveres efter aftale. Du kan bestille gitterristene i forskellige kvaliteter. Status: L=Lagerføres. GFK- kompositt - rist. GFK kompositt-rister. Weland A- rist er den opprinnelige gitterristtypen. A-risten består av flattstål som klippes i lengder for både bærestålet og støttestålet. Sortimentet omfatter rør. Den kombinerer korrosjon. Sende bookingforespørsel. Kompositt er et lettere gulv enn. Leverandørens varenr.


Lavabo Amsterdam Kjøkkenvask 780x4mm, kompositt, Black Silvery. Ingen resultater funnet. Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.


Miljøpalle med høy form for stk oljefat. Produktet er sprøytestøpt for lettere vekt, ekstra styrke og lengre levetid på produktet. Rist for ventilasjonsrør. Ta gjerne kontakt med oss viss du er usikker på kva type golv du skal velge.


Me har alle standardmål i sortimentet, i tillegg leverer me spesialmål. Har du kontaktet en blikkenslager for å høre prisen for å få ham til tilpasse en rist etter mål?


Plast, kompositt ? Da kan du sikkert få ham til å lage. Modulbasert plast- kum med lokk i kompositt. Bruk plastspatel for å tømme. PPmaterialer, og som er 100%. Ramme og lokk 380X8mm. Mange gategodsprodukter for tunell er tilpasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg