onsdag 30. oktober 2019

Kabelskjuler sort

Kabelskjuler sort

D-Line dekorativ kabelskjuler meter (hvit). Ansluts kabellist hjelper deg med å skjule ledningene i hjemmet. Leveres med skruer. Pris per Stykk.


Kabelskjuler sort

Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller dobbeltheftende teip på veggen, i taket eller bak møbler. Kabelkanalene finnes i ulike. ELETRA CABLE WINDER 4PACK MEDIUM.


Kabelskjuler sort

Boks for kabelorganisering. Praktisk kabelskjuler i sort med en længde på cm. El-tape pe 15mmx25m sort. Nettlager: 1-stk. KÖNIG BLACK COLOURED CORNER FOR TVS-KN-CC110B1Se mere. Varekode: N-TVS-KN-CC-COB1. Dekorativ halvcirkel kabelskjuler 2m (hvid). Sørg for at gemme roderiet væk i en diskret kabelskjuler. Eller brug den under. Der følger med monteringsveiledning og alle nødvendige skruer og beslag. Samme lave pris i butik som på net. Fleksibel plastslange, sort.


Længde: meter, indvendig diameter Ømm. Værktøj bestilles separat.


Med denne smarte sorte kabelskjuler kan du på en nem og praktisk måde få styr på dine kabler så de ikke giver et rodet indtryk. Festet leveres i alu- hvit blank, alu- sort og alu-mørk grå. SMS kabelskjuler 100cm Aluminium.


Skjul rodende kabler i denne praktiske kasse. Ved første øjekast vil et rum samt kontorer se mere ryddeligt u og stikkontakterne bliver ikke støvede. Brug for en kabelbakke, ledningsskjuler eller kabelskjuler til at få styr på dit ledningsvirvar? Så er denne kasse i flot design lige noget for dig.


Køb online eller i. Boksen har huller på begge sider for kablerne. Gummifødder giver et godt greb. Ideel til at skjule kabler og. DLI-LCB-B - Stor børnesikret kabelskjuler der på en pæn og nem måde gør det muligt at skjule kabelrodet.


Denne kabelboks har plads til en stikdåse med op til. S vfås i sort eller hvit finish. VOGELS KABELSKJULER SORT. Det er mange metoder til å skjule ledninger.


Få våre beste tips til å gjemme bort. Sjekk priser på kabelskjuler. Kjøp kabelskjuler billig i nettbutikkene. Ledningerne skjules i listerne – der monteres uden synlige skruer eller søm.


Undgå kabelsalat. Ungå kabelsalat og spaghetti. I Spiralflex kabelskjuler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg