torsdag 31. oktober 2019

Kabelskjuler

Trenger du kabelskjulere? Vi har et stort utvalg av kanaler og minikanaler. NetOnNet har kabelrenner i ulike lengder og farger samt andre smarte. Er du lei av ledninger som lager uorden?


Kabelskjuler

Kabelkanaler og kabelsamlere. Hos Clas Ohlson finner du et stort sortiment med smarte produkter for å organisere. D-Line dekorativ kabelskjuler meter (eik). Ikke på nettlager – sjekk varehusenes lager.


Kabelskjuler

Skjuler kabler på en dekorativ. Boks for kabelorganisering. En bred kabelskjuler kan føre strøm, antenne- og andre tilkoblingsledninger skjult ned på veggen. Løse ledninger roter.


Det finnes ikke en. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. En kabelkanal skjuler alle ledningene i hjemmet ditt på en praktisk og estetisk måte.


Kjøp kabelkanaler fra nettbutikken til POWER. Fri frakt og bytte. Lei av løse og rotete ledninger? Besøk 123elektronikk og se vårt store utvalg av aluminums kabelbrett.


Vi har garantert også en riktig kabelskjuler til Tven din. Ny pris er 2kr. Den er hvit og den kan. Med denne elegante kabelskjuleren, som er tilvirket i eloksert aluminium, kan du enkelt.


Du kan bla i bildene med piltastene på tastaturet. Materialbeskrivning: Farge: hvit eller svart. WireCatch kabelskjuler som hjelper til med å holde orden på kablene samt ha de lett tilgjengelige.


Kabelskjuler

TV-skjermen har blitt et praktmøbel. Og vi får stadig flere dingser i hjemmet. Dekorativ kvartcirkel kabelskjuler 2m (egetræsfarvet). Praktisk kabelskjuler i hvid. Produktinformasjon. Standard farger Med kabelskjuler, CPU-konsoll eller CPU- boks. Bord med aluminium firkant søyler. Maks belastning topp plate = 80kg Maks belastning.


Du kan enten vælge kabelskjuler med selvklæbende tape eller skjule ledninger og kabler bag fodlister og gerigter med Primo Classic, som er et smart click- system.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg