torsdag 10. oktober 2019

Osmo dekorvoks erfaring

Bak våre produkter ligger det over års erfaring og lidenskap til tre som naturlig. Osmo har samlet erfaring med. ERFARING ER KUNNSKAP. Har andre erfaringer med OSMO ? Dekorvoks, deretter må den overbe.


Det er ikke noe vannstoffhyperoksid i Osmo. Det inneholder vegetabilske oljer og vegetabilsk voks. Den er slitesterk og bevarer gulvet godt. Jeg brukte også.


Råd mottas med takk fra folk med erfaring med hardvoksolje! Noen som har noen erfaringer ? OSMO Norge, som er leverandør av hardvoksoljer til. Hardvoksolje kombinerer de beste egenskapene hos voks og olje.


Osmo dekorvoks erfaring

Har du gulv av heltre, kork eller parkett? Er det planen å ha oljelakk som sluttprodukt er det. Hvordan ble resultatet? Blir det mer eller mindre riper i voks enn parkett?


Har derfor ingen erfaring med hvordan dette ville vært på parkett. I motsetning til et lakket gulv, kan slitasje på hardvoksolje repareres lokalt uten bruk av store maskiner. Liberon Finishing Oil.


Carlsen Fritzøe emagasin. Lakk har forskjellige glansgrader, mens olje rett og slett er veldig matt. På BOENs gulv er det brukt hardvoksolje – eller naturolje, som det egentlig.


Osmo dekorvoks erfaring

Vi var spente på om vi skulle få det til så bra som vi. Vi har bred erfaring med alle typer behandling for tregulv. Lakk, olje, voks, pigmenterte lakker og oljer etc.


Osmo dekorvoks erfaring

Denne erfaringen gjør oss også til en nyttig. Stol på vår erfaring. Oljen gir en naturlig, pen og slitesterk. Når du velger behandling, velger du samtidig både vaskemetode, utseende og egenskaper for gulvet ditt.


Så visst det er noen i Bergens område som har erfaring med sliping av parkett og osmo voks med gode resultater og priser som man kan leve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg