tirsdag 15. oktober 2019

Sliping av parkett haugesund

Sliping og behandling av alle typer tre gulv. Gulvsliping Har rom med sammenhengende parkett som ønskes slipt og lakket uten at alle møbler må ut.


Kan dette gjøres med å. Relaterte ord: slipe parkett, slipe gulv, sliping av gulv, gulvsliper, gulvsliping pris, slipe gulv pris, leie gulvsliper, slipe trapp, parkettsliper, sliping av tregulv, pris. Parkettmannen Norge AS. Lloyd Varne Golvsliping. Slipe tregulv Å slipe et slitt eller gulnet tregulv gjør underverker for både gulvet og rommet.


Gulvet blir som nytt igjen, får en penere farge og blir dessuten mykere. Vi er spesialisert på alt innen gulvsliping og behandling. Ingen jobb er for liten eller for stor, alle jobber utføres profesjonelt og alltid til kundens spesifikasjoner. Legging, sliping og montering av tregulv, parkett, møbler, vinduer og dør.


På hele Haugalandet. Eik parkettgulv som er slipt og lakket. Haugesund, Karmøy, Sveio, Tysvær, Bokn, Stor. Heltre eik gulv som slipes før.


Maskinen er utstyrt med tre slipeskiver og brukes i all hovedsak til sliping av parkett. Leveres med slipepapir fra korning til 12 dette kommer i tillegg til. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Vi tilbyr alt du trenger for legging, vedlikehold og reparasjon av parkett og andre gulv. Gjør vi jobben for deg! Makes it - Your home.


Sliping av parkett haugesund

X-Ponert AS Spesialentreprenør Betongsliping og overflatebehandling. Så vurderer du få slipt din parkett eller tregulv, montert gulvbelegg, tepper eller våtromsbelegg kan du være sikker på at uansett er gulvet ditt i trygge hender hos. Utfører sliping og etterbehandling av heltre gulv og parkett for private og næringsvirksomhet. Ta kontakt for et godt tilbud og god service.


Slipe parkett er smart om du ønsker et gulv som fremstår som nytt. Ikke bytt gulvet, slip det. Om du bør gjøre det selv er et helt annet. Slipe - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Sliping av parkett haugesund

Oppdaterte opplysninger for. Det skal imidlertid legges til at gulvet nå kun er slipt. For sliping av gulv, og ferdig lagt epoxybelegg fikk vi en kvm pris på 615kr inkl mva. Glatt overflate, og dermed minimalt limforbruk og sliping er ofte.


Sliping av parkett haugesund

Til legging av parkett, kork og PO- gulvbelegg etter en tørketid på timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg