mandag 21. oktober 2019

Klesstativ formet som et tre

Tree Hanger er en kleshenger i form av et tre som monteres direkte på veggen. Finnes i svart, eller hvit og blir derfor effektfull på hvite som på fargede vegger. Trenger du mer plass til å henge klærne dine opp? Ta en titt på vårt utvalg av stativer, speil med oppheng på baksiden og stumtjenere på IKEA.


Med dette lekre klesstativet er det enkelt å alltid ha det ryddig samtidig som stumtjeneren er et dekorativt møbel. Produktet er utformet som et. Hei Som overskriften lyder er jeg ute etter en stumtjener formet som et tre ? En flott kleshenger fra FORM Living formet som et tre.


En superfin innredningsdekorasjon og en praktisk oppbevaringsløsning for alle klær du behøver å henge. Oppbevaring › Garderobestativjysk.


Velg mellom moderne garderobestativ, med og uten hjul, i metall, tre, bambus og plast. Flere av våre garderobestenger har smarte hyller hvor du kan sette sko. Et mørkebrunt klesstativ formet som et tre pynter fint opp i inngangspartiet.


Klesstativ formet som et tre

Gangen var smal og slapp ikke inn lys. Vi slo gangen sammen med. Fås i flere farger og tre størrelser, fra 1kr, Kähler. Selettis sjarmerende hylle Suburbia er formet som en liten by.


Utstyrt med hjul, hatte- og skohylle samt en klesstang med plass til ca kleshengere. Klesstativ i metall med detaljer i tre. Seks kleshengere følger. Knagger formet som et tre med knagger i hvitmalt MDF.


Klesstativ formet som et tre

Mål: H:1B:D:1cm. Farge: Hvit Materiale: MDF Serie: Palma. Forkrommet klesstativ, gummilist som holder hengerne på plass samt svinghjul. Ytterklær og sko er puttet inn i en garderobe med hvite glassvegger.


Hold orden på alle utkledningsklærne med dette prktiske klesstativet og de 5. Laget av tre og bomull. Myke kapper med hode formet som safaridyr.


Dette allsidige klesstativet gir en umiddelbar praktisk og mobil oppbevaringsløsning for å henge klær. Når lysene er tent, kaster de en stjerneformet skygge på underlaget. En praktisk og stilren kleshenger fra Jabadabado som er perfekt til barnerommet. Den er laget i stødig tre med god plass for ditt barns favorittklær og en hylle.


Klesstativ formet som et tre

ZET- klesstativet kan defineres med tre ord: harmoni, enkelhet og universalitet. Det Z- formede stativet vil være et flott tilbehør i industrielle interiører, tilpasse.


Sitteplaten er formet på en måte som gjør den utrolig behagelig å sitte i. Ben: heltre eik eller bøk Sete: eik finer eller bøk Leveres ferdig montert Bredde: 43cm. Secundus Bokhylle U- Formet Sett med 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg