tirsdag 15. oktober 2019

Joti sluk montering

Joti sluk montering

Boligsluk for trebjelkelagsgulv og støpte gulv. A- sluket egner seg ikke for direkte nedfelling i trebjelkelagsgulv pga. Skjær et kryss i belegget midt over. MONTERINGSANVISNING.


Joti sluk montering

Forhøyningen sages til ønsket høyde. Eksempel viser forhøyning med sideanboring. Sluket monteres fra oversiden med JOTI monteringsplate. Med sluket montert helt inntil vegg blir.


Fiberarmert mansjett av NBR-gummi formpresset for. Gjelder modellen: NRF nr. Joti R- sluk 110. Alfix 1K Tetningsmasse eller 2K Tetningsmasse. Purus Line Tile Insert 6gulvsluk. Med membran tilsluttet via skrudd klemring. KS: K = kombinasjon ved at sluket fungerer som avløpstrakt når vannlås ikke monteres. Icon package Green Nettlager stk. Varen er på lager i. Universalsluk for både bjelkelag og betonggulv.


Alle rørleggere har opplevd å bli både skuffet og irritert når en har funnet ut at sluket som nettopp er montert. Megaflis fører i dag en rekke sluk og slukrister, samt membran og mansjetter som hører til dette. Sluket har klemring som er festet med skruer. Kan brukes i trebjelkelagsgulv og støpte gulv.


Joti sluk montering

Sluket ble vistnok heller ikke montert forskriftsmessig da det ikke ble montert med. K-(kombinasjon) er et helstøpt sluk i PP-plast med uttakbar vannlås.


Det er utfordrende å montere et tradisjonelt sluk ved valg av store. Tradisjonelt sluk. K, KU, A, AU og M- sluk er boligsluk i plast for innfesting av faste og smørbare. Rør, deler, pumper, klammer, ventiler.


Keramisk gulvbelegning. Monteres av godkjent rørleggerfirma. Denne temainfo er utgitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg