torsdag 24. oktober 2019

Kinesisk granitt støttemur

Vi har ulike typer i sortementet fra den minste dimensjonen 20x20xtil større typer. Varierende lengder på pall. Blokkene leveres i lengder mellom 80- og 150cm. Hvor høy mur du kan.


Kinesisk granitt støttemur

Endeblokkene har en renkuttet ende og en hugget ende. Brukes for å gi en naturlig pen avslutning på støttemuren. Forskjellen rent teknisk er at kinesisk mur er saget på alle anleggsflatene (topp, bunn,endene), mens indisk er hugget.


Kinesisk granitt støttemur

Dette er Kina-stein. Kinesisk er dermed lettere. Leksvik-varianten av Den kinesiske mur vakte stor. GRANITTMUR Kina (G341). Saget bunn, råhugget front og bakside. Foto: Ingrid M Rotvik (copyright). Et digert lass med kinesisk granitt fra Sigvartsen steinindustri i Sandvika, ankommer på trailer. Fugene er saget i ytterkant. En granitt mur kan jevne ut høydeforskjeller. Murelementer kan enkelt stables til en vakker mur. Elementene har en grovhugget front og bakside for å gi et rustikt preg.


I steinbruddet er det høy. Vi har støttemur, alt annet du trenger for å skape ditt perfekte uterom. Forhandler Aaltvedt Belegningsstein, Støttemur, Betongheller. Klikk her for hovedkatalog!


Kanstein i granitt er vedlikeholdsfri så fremt grunnarbeid og montering er utført forskriftsmessig. Arbeid utført: Støttemur i kinesisk granitt. Pigge og fjerne gammel miljøstein mur. Granitten har mange bruksområder.


Grave og innstallere 40cmx40cmx1m granitt stein fra kina. Stein er kjøpt inn. Sande I Vestfold, Fredag 19. Kantstein, Kina 5lm. Mineralparken besøker et steinbrudd i Kina som produserer granitt.


Kinesisk granitt støttemur

Mange lurer på hva som er forskjellen på indisk og kinesisk granitt mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg