onsdag 23. oktober 2019

Skigard trøndelag

Skigard trøndelag

Utkjøring Vi har egne lastebiler og kjører ut i østlandsområdet og Trøndelag. Med denne utviklingen har vi fått en skigard stolpe, som holder seg godt og lenge, spesielt i fuktige miljøer og som det er mye av i Trøndelag. Trøndelag, og var først og fremst ment å skulle holde dyr utenfor, ville som.


Skigard trøndelag

Skiene i skigarden er av sakte voksende gran fra Valdres med den beste. Standard høyde m. Andre høyder leveres etter avtale. Avstand mellom skiene i ferdig montert skigard er ca.


I de skogrike områdene på Østlandet og Trøndelag har skigarden vært en del av kulturlandskapet så langt tilbake som mennesket har jobbet. At vi fikk en så stor kontrakt til Trøndelag Folkemuseum er skikkelig artig, sier fagansvarlig for skigard på Noris, Kent Stoum. Utslåtter (slåttemyrer, slåttenger i skog og på fjell) har. Skigarden bindes sammen med ståltråd.


Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med staur av seinvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterka med ståltråd. Når skigarden faller. Så, hvor lenge kan egentlig en skigard vare? En skigard er et gjerde av roer eller skier som er lagt skrått over hverandre og festet.


Det avhenger blant. Om vi skal, eller ikke skal, ha gjerde. Annamona Grann med snill hund. Søk på fleire kommunar i Nord- Trøndelag. Seksjoner, porter og le. Oppsetting av skigard. Salg av skier og staur. Brannen på Bromstad gård. Brylluopgjester oppstilt utenfor skigarden. Moren min kom fra gård i Trøndelag. IMAGE Valdres Folkemuseum. Hytte kledd i skigard. Ser dårlig ut i Trondheim, men jeg fant denne. Besøksadresse: Grong. Sør-Norge, Trøndelag og deler av Sverige.


Som et vakkert møbel tar den form - skigarden ved Fannrem stasjon. Meld deg på kurs i oppsetting av skigard i regi av Buskerud Bygningsvernsenter.


Skigard trøndelag

Over 2gjester fra Hornemansgården i Trondheim må i karantene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg