torsdag 24. oktober 2019

Nøkkelskap med kodelås

JACO NØKKELBOKS MED KODE Boks med kombinasjonslås for oppbevaring av nøkler. Med denne nøkkelboksen trenger du aldri mer å bekymre deg for å. Praktisk, lite skap med kodelås - ingen nøkler under matten lenger! Perfekt for hytta, garasjen etc.


Kraftig gummi som beskytter mot vær og vind. Solid nøkkelskap med digital kodelås fra anerkjente Phoenix Safes. Dette nøkkelskapet er utstyrt med stk. Bygget i en solid stålkonstruksjon.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Vi har nøkkelskap i mange størrelser og med forskjellige typer. Nøkkelskap med kodelås, kroker, vekt kg, grå.


Nøkkelskap med kodelås

Artikkelnummer. Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås som du selvsagt kan bytte så ofte du vil. Passer til både utendørs og innendørs bruk. Skapet har en krok.


Med dette nøkkelskapet er det enkelt å organisere og sikre nøklene sine. Låsbare nøkkelskap og nøkkelbokser med kodelås eller sylinderlås. Hold orden på bedriftens nøkler, vi har skap for opp til 6nøkler. På utsiden av nøkkelskapet finnes en kodelås.


Hver bruker av skapet blir tildelt en personlig kode. Når denne koden tastes inn i skapets kodelås loggfører. Kodelås, Høyde 11. Lenke til brukermanual for kodelåsen : MLOCKS_manual_kodelås.


Nøkkelskap med kodelås

Kompakt nøkkelskap med kodelås. Har hull for montering på vegg. Ytre mål: 95x115xmm. Innbruddssikkert nøkkelskap med eller 1nøkkelkroker.


Nøkkelskap med kodelås

Tyverier av nøkler til boliger, biler, kontorer og alle andre rom koster store penger for den som. Husholdningsapparatercdon. Vanskelig å bryte opp og med en kode på fire tall er det.


Produktinformasjon. Del Ønskeliste Tips en. Stål nøkkelkabinett med kodelås 1nøkler. Populær nøkkelboks til fastmontering for sikker oppbevaring av nøkler inne og ute.


Boksen kan oppbevare flere nøkler, og lar deg sette din egen kode med. Sikkerhetsklassifisert nøkkelskap med kodelås. Disse er solide, stabile og romslige skap.


Vi leverer nøkkelskap i flere ulike størrelser, både gulvstående og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg