tirsdag 12. november 2019

Kasse inn rør i tak

Lastet opp av Deco Systems AS Kasse til ventilasjonsrør - ByggeBolig byggebolig. Jeg skal kasse inn røret på kjøkkenet, og vil lage det av gipsplater. For å feste L, setter du opp to lister, en i taket, en under kanalen. Jeg har noen rør som går langs gulvkanten på soverommet.


Kasse inn og sette garderobe skap på veggen? Bruksområdene til disse er der man må bygge inn vvs rør eller ventilasjonsrør i tak og vegg.


Kan også benyttes der man vil montere spottere i eksisterende tak. Innlegg om hvordan kasse inn rør skrevet av fixeguri. Innkassinger har mange navn.


Kasse inn rør i tak

Rørene er allerede kasset inn, men kassene er store, mye større enn det som trengs. Montering av kasser for ventilasjon, sprinker og downlights med ferdige L profiler fra Deco Systems, er. Den vanlige metoden når du skal kasse inn rør eller annet er å bygge strukturen først, og kle den med gips etterpå.


Det er mye enklere. Hos oss er det også mer vanlig å bygge rør og koblinger inn i veggen enn i mange. Hva kan boligeier akseptere av synlige innkassinger og rør ? Vi ser gjerne løsningen raskt, som ei kasse i taket eller i et hjørne – men huseier. Blant annet XPS Rørkasse, grunnmursplater, kulverter.


Derfor kan det være en god idé å bygge et skap rundt rørene, slik at de blir. Isoler rørene med Glava Rørskål eller GLAVAFLEX cellegummi. For innkassing av rør og til vindussmyg.


Logg inn for å se pris og handle. Kass inn rørene på Ferdige innkassinger kan spare deg for mye bry og tid. Når du skal felle inn downlights i gipshimling, må du vite hvilken maksimal byggehøyde. Til de fleste downlights trenger du en downlightkasse i taket.


Kasse inn rør i tak

Bildet til venstre viser rør, kabel og drenering som stikker ut fra vegg. Bygge inn ventilasjonsrør i entré. Er det lov å bygge inn kabelen som går fra inntaksikring til sikringskapet? Mener å ha vært borti at det er enkelte kabeltyper som kan bygges inn uten å legges i rør ? Denne kabelen er rund.


Kasse inn rør i tak

Ta ein kikk i diverse takpunkt på hus frå 70-talet. Til nyinstallasjon trekker man rørene i taket og lar det være litt «slakk» slik at man senere kan dra ned rørene i hullene man lager, deretter.


Ideelle til å kasse inn rør, montering av downlights, skjuling av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg