tirsdag 5. november 2019

Kistefoss møbler

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med hyttekjøkken, bad til hytta, garderober, stuemøbler, senger og langbord. Kjøp hyttemøbler direkte fra fabrikk.


Kistefoss møbler

Bildene i denne annonsen viser et av mange kjøkken vi har levert til hytter i den norske fjellheimen. Dette kjøkkenet er malt i en populær. INNREDNINGEN ER SOLGT! Er du på jakt etter eventyrlige kjøkken, bad eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk?


Kistefoss møbler

Kjøkken, ba garderobe, soverom og gang. Vi innreder hytta! Norske, kortreiste kvalitesprodukter i heltre. Antall ansatte, 24. Kistefos Tresliperi. Ikke-Spesifisert. Her får du ekte håndverk og møbler av høy kvalitet. Juridisk navn: KISTEFOS MØBLER AS. Selskapsform: Aksjeselskap. NACE-bransje: 31. Registrert i MVA. Alt som er nytt gjelder for deg. Produksjon av møbler ellers. Vårt ide grunnlag bygger på. Hel ved” liker vi å kalle det, når det er noe eller noen vi kan stole på.


Om det gjelder kjøkken, bad senger, garderobeskap eller langbord - vi. Jeppe Hein har laget en serie uvanlige og lekne skulpturelle møbler spredt rundt i skulpturparken. Opprinnelig tenkt som en humoristisk kritikk av kontrollerende.


Kistefoss møbler

Foto: Margrethe Håland Solheim. Gå til forum Interiør, møbler og trapp. Hopp til innhold. Besøksadresse: Rosteinvegen 6. Huset skal også innredes med møbler fra denne tidsperioden.


Hyttekjøkken og hyttemøbler. Daglig leder: Torunn Lindahl tlf. Her skal det nok feires jul. Galleriet The Twist For første gang vises et større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg