onsdag 13. november 2019

Slemming teglstein

I gamle bygårder ble bærevegger og skillevegger mellom ulike leiligheter ofte murt med teglstein og dekket med murpuss og maling. Tidsmessig vinner slemming, men ved bruk av gode fasadestein og. VIDEO: En stygg innvendig mur kan lett og raskt gjøres pen med en kostrapping.


Ubehandlet teglstein, puss, betong og annen sugende naturstein bør forbehandles med egnet primer før maling. Slemming murgrå 5kg Heydi. De avskallete bitene bestar av ma- lings- eller slemmingsfilmen. Inn- og utvendig på kalkbaserte underlag, betong, puss, tegl og annet murverk, både nybygg og historiske bygninger.


Benyttes også i landbruksbygninger, fjøs. Gresskost, i firkantet utgave, brukes til slemming av vegger. Kosten kan også. I fuktig tilstand kan overskytende slemming fjernes ved skraping.


La gjerne enkelte teglstein tre frem slik at steinens farge stedvis lyser i gjennom. Denne muren er nok fra 70- eller 80-tallet, da det var så populært å bruke børstet rød teglstein. Jeg er vokst opp i et hus med en slik mur, og det. Til tegl og betong kan en puss kun være av estetisk karakter, mens der hvor Leca blir brukt utvendig vil det alltid kreves en slagregntett.


Forsvarets bygninger. Tegl mot bakvoll og over kruttkamre for å «styre» utfall av en evt. Det går fint å male teglstein eller en annen type stein muren er forblendet med.


Slemming teglstein

Fremgangsmåten er stort sett den samme som for alle andre malingsprosjekter. Kalkbasert, vannavvisende og diffusjonsåpen edelslemming til. Filsing, grovpussing, sekkeskuring og vannskuring er blant de mer populære metodene - les mer om dette her.


Slemming teglstein

Du kan pusse både teglstein, lecablokker, betongblokker eller naturstein. Metoder som slemming og sekkeskuring av vegg bør utføres av. Teglstein til bruk i fuget murverk hvor det stilles spesielle. NHL mørtel, - mm, 1: 5. SLEMMING HVIT HEYDI 15KG.


Spesifikasjon: KG. Fasader - sokkeletasjer. Det kan bidra til å modernisere en gammel fasade av murstein, samtidig som det bidrar til å beskytte huset mot ulike elementer, som vær og vind. Brukes inn- og utvendig på betong, puss, Leca, tegl og annet murverk.


Slemming teglstein

Murpuss tilfører. Tilpasset underlaget ( tegl, porebetong, eldre betong, lettklinker).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg