fredag 22. november 2019

Legge parkett på betong med varmekabler

Det skal alltid monteres et underlag under et parkettgulv som monteres flytende. Det er også raskere å legge. Var tenkt å legge parkett på et betonggulv med gulvvarme. Er det nødvendig å legge plast under parketten ? Grunnet varmekabler så er det vel en viss fare for.


Ikke legg Depron i dette tilfellet, den skal ligge under og ikke over gulvvarmen. GULVDEAL TV gir deg viktige tips og råd før du skal legge parkett.


Legge parkett på betong med varmekabler

Parkettbord kan legges på ulike harde underlag som betong, gipsgulv, gammelt tregulv. Gulv med undervarme er mer mottakelig for fuktighet enn gulv uten varme. Vi anbefaler Kährs Original mm parkettgulv eller Kährs Linnea mm med. Hvilke tresorter kan man egentlig legge over gulvvarme?


Og hvilke sikkerhetshensyn må man passe på med parkett kombinert med varmekabler. Når du skal legge parkett eller laminat er det svært viktig at undergulvet er plant.


Betonggulv som ikke tidligere har vært ment for legging av parkett. Består undergulvet av betong, eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid fuktsperre, selv om gulvet er utstyrt med varmekabler. Om du velger å legge det nye gulvet oppå en gammel parkett eller laminat, bør du legge gulvbordene på.


Legge parkett på betong med varmekabler

Legge varmekabler direkte på masterboard eller betong. Spørsmålet mitt er om noen har erfaringer med å legge parkett rett på betongen - altså ingen varmekabler e. Blir dette for kaldt? Råd for deg som skal legge gulv i kjeller - viivilla. Et alternativ til å legge nytt betonggulv, er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet.


Ta bort gamle fliser, puss gulvet -så kan du legge fliselim og fliser rett oppå! Skal du legge parkett, er godt forarbeid halve jobben. Det kan også være at huset har et kaldt betongdekke. Varmefolien gir rask.


Legge parkett på betong med varmekabler

Er det tre eller betong, og har du varmekabler ? Underlag for undergulv i betong. Man kan legge varmekabler eller rør til vannbåren varme i selve. Hvilken type elektriske varmekabler anbefales under parkett ? Du kan legge gulvet rett på betongen, med trinnlydsplater som f. Foruten selve gulvet behøver du et underlag å legge gulvet på og.


På betonggulv på mark. Tarkett laminatgulv fungerer utmerket på vannbåren varme.


Tregulv og parkett Gamle tregulv (heltre) må dekkes med stabile plater for å. Millarco gaffatape svart 50m x 50mm. Den spesielle cellestrukturen gjør at platen ikke leder varme. Legger du Depron i gulvet, vil varmen.


Om det finnes noe som jeg kan legge der selv? Alt du trenger å vite for å kunne legge flytende og hellimt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg