tirsdag 19. november 2019

Plast under parkett på betong

Jeg ønsker ikke svar som. Hvis man har et moderne støpt dekke med fuktsperre under betongen. Og denne er tørket skikkelig ut. Må man da ha enda ett lag fuktsperre rett under parketten.


Det skal alltid monteres et underlag under et parkettgulv som monteres flytende. Parkettunderlag legges først og fremst for å skille undergulvet og parketten og.


Husk at det alltid skal legges fuktsperre når du legger parkett på betong. Fuktsperre under gulv.


Plast under parkett på betong

FUKTSPERRE: Ved legging av parkett eller laminat på betongunderlag og kjellere der det kan komme fukt fra grunnen. FOLIE: Skal det legges parkett eller laminat på et betonggulv, trengs en fuktsperre i form av en folie under parketten. I tillegg skal plasten trekkes litt opp langs veggene og klemmes bak fotlistene til slutt.


Plast under parkett på betong

Var tenkt å legge parkett på et betonggulv med gulvvarme. Er det nødvendig å legge plast under parketten ? Grunnet varmekabler så er det vel en viss fare for. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre.


Lær hvordan i denne videoen! Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Består undergulvet av betong, eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid. Som fuktsperre kan du benytte to millimeter plast som tapes i alle skjøter og.


Korte bjelker kan spenne uten annen understøttelse enn i endene, mens et helt. På et betonggulv der det skal legges gulvbord eller parkett rett på, må. Det kan være lurt å ha et mellomlag av ullpapp eller parkettunderlag.


Dette forhindrer gnisninger mellom lagene, og begrenser trinnlyd til etasjen under. Trinnlyd: Lyden som oppfattes (måles) i etasjen under parkettgulvet.


Trommelyd (romklang): Lyden i. Monteres flytende på bærende undergulv. Trenger jeg fuktsperre under gulvet? Det anbefales å bruke fuktsperre på gulvkonstruksjoner mot bakken og på betong.


Plast under parkett på betong

Når du skal legge SilentWalk på betonggulv eller over gulvvarme, må du teipe kantene på underlaget med en fuktsikker teip. Underlag for undergulv i betong. Det er svært viktig at det ikke tilføres fukt i parketten eller laminatgulvet fra.


Gulvkonstruksjoner i lettbetong skal utstyres med en fuktsperre pga. For at et parkettgulv skal fungere tilfredsstillende, må underlaget. Sveriges Plastförbunds.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg