tirsdag 5. november 2019

Lage utemøbler av tømmer

Lage utemøbler av tømmer

Dette er kraftige, tunge rastebenkbenker og bord som ikke er egnet til å flytte på. Slik lager du hagemøblene på egenhånd. Utebord og utebenk som gjør seg utmerket i hagen eller på hytta. Tømmerbenker har vi også i forskjellige lengder.


Ta gjerne kontakt om det er behov for andre størrelser. Priser står under bildene. Alle priser er inkl. Flotte, hjemmesnekrede utemøbler kan virkelig sette prikken over i-en for utekosen på varme sommerdager, både hjemme og på hytta.


Her får du oppskriften på. Vi har opp i gjennom tida levert en god del av disse utebenkene rundt omkring på østlandet. Denne enkle benken er et prakteksempel på enkelt håndverk som du lett kan lage selv.


Lage utemøbler av tømmer

Det er utrolig mye man kan lage av tømmer. Og med det riktige verktøyet og teknikken på plass, kan den bygges på. Impregnerte utemøbler - Duration: 1:33. Lastet opp av Minituren hagebenker du lager selv - Huslig.


Utemøblene lages av granstokker. Gran er godt egnet for tilvirkning av møbler, da den svetter svært lite kvae i forhold til furu. Treverk er et levende materiale og. Aktueltfjellmobler.


Våre utemøbler i heltre lages av furu, gran eller Canadisk sedertre. Sedertre er naturlig motstandsdyktig mot sopp og råte, og fri for kvae, og er. Alternativ 2: Tykk tømmerbenk. Dette er for deg som skal i gang med å lage utemøbler, benker, bokhyller og annen finsnekring.


Lage utemøbler av tømmer

Det kan fort bli slik at det du snekret er helt. Løse benker og bor eller benk og bord i ett. Som oftes har vi flere sett på lager. Kvalitetstømmer til hytter og utemøbler.


Jeg bruker vinteren til å lage robuste utemøbler. Tømmeret kjøpes fra Sirdal, Setesdal og Åseral. I tillegg har du muligheten til å lage et bord som vil være ideelt egnet i størrelse og utseende til interiøret i kjøkkenet.


Trinn Som for det vanlige bor bordben laget av paller kan lages av tømmer eller brett. Oftest er utemøbler laget av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg