tirsdag 26. november 2019

Terrassegulv på betong

Jeg har impregnerte terrassebord på 95xog cctilfarere på 36x48. Kan man legge gulv ute oppå betongen eller behandle den på noe vis? Er betongen ødelagt?


Klasse AB er for trelast over bakken, for eksempel kledning eller terrassebord. Grav ned støpesylindre til telefri dybde og fyll med betong. Monter bjelkesko i toppen av bjelke. Husk å vatre opp og rette inn bjelkeskoene før betongen herder.


Du har nemlig allerede et godt, solid underlag å jobbe på. Treterrasse på heller nummer 1: EN KLASSISK TERRASSE. Terrasse heller kiler. Balkongen er ikke stor med sine m og er laget i betong.


Jeg tenkte legge lekter på 48xog terrassebord på 28x120. Da balkongen har. X2" med terrassebord oppå. Hvis det ikke er noe rekkverk å forankre den i så er det å bore ned et par betongplugger og skru den fast.


Når det gjelder valg av materialer, er tre, naturstein og betongstein de vanligste valgene. Ofte er det basert på smak og behag. Når du skal legge terrassebord er det et par ting man må tenkte på.


Hvilken vei bordet skal ligge for. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Støping av terrasse dekke. Gulvstøp betonggulv stålglatting Platting til.


Terrassegulv på betong

Betong er et undervurdert materiale, men det har mange fordeler: Det er lett. Betong har dessuten god kvalitet, hvilket gjør at du får et pent sluttresultat. Illustrasjonsbilde til artikkel: gode råd for deg som vil bygge terrasse.


Terrassegulv på betong

Senk søyleskoen og armeringsjern ned i betongen. Søyleskoen skal stå midt i betongsøylen. Bygg opp om nødvendig for at søyleskoen skal holdes.


Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute. For å holde betongen ren må den behandles. Flis på terrasse. Sikrer deg vedlikeholdsfrie terrassegulv.


Terrassegulv på betong

Det mest takknemlige materialet å feste bærebjelken i, er betong. Vær oppmerksom på at nyere underlag kan være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg