tirsdag 19. november 2019

Lage trapp på fjell

Ulempen er at den må forsere en tilnærmet loddrett fjellskrent på 7-meters høyde. Et par steder er det utspring som kan være del av naturlig.


Lage trapp på fjell

Her ligger vangene an på fjellet, nesten hele veien, og selv om det er skavet av mye. I tillegg skulle det lages en trapp opp til vår nye uteplass med pizzaovn. Andreas, fikk Bjørnhild festet trappa til fjellet.


Lage trapp på fjell

Utstyr til utetrapp i stein. For å lage denne trappen trenger du svært lite, men følgende. Enkel steintrapp som holder evig. Med tre tunge betongtrappetrinn og noen sekker tørrbetong, kan du bygge en flott og enkel hagetrapp, som du aldri vil slite ut.


Lage trapp på fjell

I en opplektet trapp (bildet under) legges trinnene på påskrudde bærelekter på innsiden av vangene. En slik trapp er svært enkel å bygge, men. Tre ulike måter å bygge tretrapp.


Det er tre prinsipielt forskjellige måter å konstruere tretrapper på. Med tretrapp forstår man trappas inntrinn er av. Vil du bygge trapp ned fra terrassen din?


I denne filmen viser vi deg hvordan du kan gjøre det. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Her kan du se hvordan du støper en trapp med Forsand tørrbetong. Show less Show more.


Du har hørt om sherpatrapper? Nepalske sherpaer er flere steder hentet til Norge for å bygge gode og solide trapper i fjellet. Men ikke alle slike.


Stenger populært fjell i Lofoten for å lage steintrapp – men folk trosser fortsatt forbudet. Fjellturister fortsetter å strømme til Reinebringen til tross. Trappa åpnes av Dronning Sonja.


Foto: Helgelandstrappa. Det tar sin tid å bygge ei fjelltrapp, og det er fjerde året de sherpaene er i Mosjøen. Huset på landet husetpaalandet. Stien har blitt oppgradert til et flott kunstverk, med steinlagte dreneringer, bruer, trapper og rasteplasser.


I takt med ein stadig aukande mengde besøkande til fjellet Skogshorn vil. Totalkostnaden med prosjektet er om lag millionar kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg