torsdag 14. november 2019

Plast på betonggulv

Betong Hvilken type plast er det jeg. Ser at den må tåle "syren" fra betongen og da fungerer jo ikke plast. Tildekking med plast umiddelbart etter avtrekk er den mest effektive beskyttelsen mot fordamping fra den ferske. Etter eventuell påføring av membran må betongen dekkes til med plast.


Normalt er det tilstrekkelig med 20mm, og denne legges på. Så snart som mulig bør du dessuten dusje betongen med med vann og dekke til med plast. Det er viktig å få vann mellom støpen og plasten. De vanligste armeringstypene for.


Plast på betonggulv

Radonduk som er plassert under støpt betonggulv stopper også en del fuktvandring fra under husets grunnkonstruksjon. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Plast under tregulv.


Lær hvordan i denne videoen! Hvis et parkettgulv skal monteres på et undergulv av betong, er det et krav fra produsent at det i tillegg til.


Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Bordene bøyer og topper seg. Kilde: Fuktskader. Hvordan skal man forholde seg til betonggulv støpt før kravet om fuktsperre ble.


Heydi rett på gulvet, f. CommunitySee All. Et alternativ til å legge nytt betonggulv, er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet. Highlights info row.


Avrett først underlaget, og legg en mm tykk plastfolie (kun på betonggulv ). Legg på plast så fort som mulig uavhengig om betongen er disset eller. Tidlig dagen etter påføres vann under plasten og all luft svabres ut.


Plast på betonggulv

Består undergulvet av betong, eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid. Som fuktsperre kan du benytte to millimeter plast som tapes i alle skjøter og. Til støp ved sjø, anbefales vanntett betong av type B35M45. En plate bør armeres mot riss, til dette benyttes armeringsnett K1eller macrofiber.


Utvendig isolering anbefales. Tynn dekkplast for nystøpt betong. Gulvene må umiddelbart etter utstøping og brettskuring tildekkes med plast for å forsinke uttørking. En vanlig fuktsperreplast.


Plast på betonggulv

Det er betonggulv på 80% av gulvet, de siste 20% er det sponplater. Alle betonggulv som ligger mot mark inneholder fukt. Luftsjiktet under platen besørger ventilering av betong, kjeller gulv og vegger, med stort fuktinnhold.


Litiumsilikat basert overflatebehanlding som forsterker og støvbinder nye og gamle betonggulv samt andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg