tirsdag 26. november 2019

Kompakt tak i tre

Isolering av kompakttak på betong og tre. Denne konstruksjonsbeskrivelsen viser oppbygging av en takkonstruksjon bestående av betongunderlag, dampsperre.


Flate tretak kan med fordel bygges som et kompakt, uluftet tak, men da må. Alle trematerialene i taket ligger innbygget mellom en diffusjonstett.


Denne anvisningen viser oppbygning av kompakte flate tak og kompakte skrå tak. Dampsperre i rettvendte kompakte tak. En fraråder derfor å bruke treverk og trebaserte materialer i kompakte tak.


I stedet brukes materialer som ikke kan råtne som for eksempel stål, betong, mineralull. Uttørking av fukt i fabrikkframstilte takelementer. Har fukt kommet inn i kompakte tak med treverk, må vanninntrengingen stoppes, og taket må. Rockwool Takfallsystem.


Til å etablere og bygge opp fall i isolasjonen. Takisolasjon av mineralull er den brann teknisk beste løsningen for et kompakt tak.


Ved bruk av mineralull er løsningen godkjent i brannklasse 1- på bærende. Få tilbud på å legge flatt tak. Hva er de viktigste forskjellene mellom flate tak og skråtak? Et flatt tak som bygges på bolighus vil alltid være et kompakt tak.


Slik skal det virke. Fallet bør være minst 1: på takflaten og minst : i rennene. Her er SBS-modifiserte takbelegg ca tre ganger sterkere enn APP-modifiserte da. Fukt- og varmetransport.


Kombinert undertak og vindtetting som slipper gjennom tilstrekkelige mengder med fukt og vanndamp. FLATE KOMPAKTE TAK. Luftede tak og kompakte tak er to alternative takutførelser.Standard overlapp - på tre underlag, pdfIcon.


Ifølge ny forskning kan tretakene bygges både lengre og flatere enn det som er. Den kompakte lagkombinasjonen, beskytter pålitelig varmeisolasjon mot fuktighet.


Lettvekts tak med underkonstruksjoner laget av stål, tre eller lettbetong gir. Figur 38: Eksempel på kompakte tak med treverk mellom to damptette sjikt hvor hele takbjelkehøyden er plassert mellom sjiktene (a) og synlige. Rettvendte tak, omvendte tak og duotak.


Prinsippene vises i Figur, Figur og Figur. Varme kompakte tak. X Tak - byggetidstekking. Vakuum-innfestet tekking. Protan takbelegg benyttes på alle typer tak. Det legges over isolasjon og.


Pilotprosjektet i Sveabakken består av et flatt kompakt uluftet tretak med « smart» dampsperre. Nytt loft med Masonite takstol, prinsipp. Forsterkning av garp_del 3. Kompakte rettvendte tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg