tirsdag 19. november 2019

Ledningslist

En ledningslist er for feste av ledninger til plane flater. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av ledningslister som dekker dine behov. Kabelkanaler og kabelsamlere. Er du lei av ledninger som lager uorden?


Ledningslist

Hos Clas Ohlson finner du et stort sortiment med smarte produkter for å organisere. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Logg inn for å se pris og saldo. En feil e-postadresse, feil brukernavn eller passord er angitt. Ledningslist 4-mm, for lampettledning. Du kan logge inn med. Schneider ledningslist 40xultra 2m. Lagerstatus: På lager. Transparente ledningslister for montering av kabler og ledninger. Med selvklebende 3M-tape som hefter svært godt. Utført i gjennomsiktig plast med tape på baksiden. Festes direkte på underlaget. Dimensjon: 5-mm. Lengde: meter.


Selvheftende ledningslist for 4–mm lampeledninger og skjøteledninger. Betal nå: kr 7. Legg i huskelisten. Kanal for lampeledninger og skjøteledninger. Gjennomsnittskarakter: (stemmer: 0) Anmeldelser ().


Ledningslist

Flat ledningslist til høyttalerkabel - hvor? Registrert: Innlegg: 504. Ikke på nettlager – sjekk varehusenes. Minste salgsantall: STK. Holder ledningene i pene og. Belysning til alle formål. Vi har et bredt sortiment av belysning for alle typer bransjer - fra små til store, fra bolig til industri. Produkter og løsninger som lever opp. Mekk Nettbutikk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid. Velg størrelse for å se lagerstatus. Mer informasjon.


Vanlig pris kr 400. Elektriker monterte den, men den har falt ne så trenger en bedre løsning. Tar nok ikke lang ti. MM LEDNINGSLIST, HVIT 1MTR. Etman Distribusjon As. Gamle Eigerøyvei 87.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg