torsdag 21. november 2019

Låskasse gammel dør

Låskasse for innerdører. Gammel låskasse ? Har du behov for å bytte ut en gammel låskasse ? Her finner du vår overgangstabell. Last ned fil Overgangstabell låskasser (pdf).


Har en gammel dør på badet med ukurrante mål, denne har en ditto gammel låsekasse. Har lyst å bytte vrideren på denne, men det er ikke. Låsekasse med nøkkel. Passer til gamle dører.


Det går fint an å bruke både gamle og nye dørvridere til denne låskassen. Informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Alle låskasser er gjennomgått, vedlikeholdt og funksjonstestet.


Vi har låskasser som er utgått av produksjon på lager, fra fabrikkene Trio, Ving, Yale og TrioVing. Firkanthullet for vridepinne er 9mm, samme som de gamle låsene hadde. Hvis man bruker nye dørvridere til gammel lås før midten av tallet må man i tillegg ha.


Besøk butikken vår. Modullåsserien er TrioVing sin store sylinderlåsserie med utfresning etter norsk og svensk standard og er beregnet for dører med stor trafikk. Forskjellige låskasser.


TeST 1: Sett nøkkel i fra utsiden. Det er den delen av låsen som sitter. For dager siden - Les hele teksten viktigt!


For dager siden - Nydelig gammel dør 93x2med karm med låskasse med hantak et vindu knust. Du må være logget inn for å. Ta vare på de gamle dørene, les mer om gamle dører i denne artikkelen.


Når du trenger en låskasse til din dør så er ditt ønske at den passer og fungerer som du tror. Mål A ( dørtykkelse ) og B (senter av låskasse til utsiden) i millimeter for å få.


ASSA ABLOY har et bredt sortiment låskasser for privat- og næringslivsmarkedet. Sluttstykket til en lås er. Nye innfelte FG godkjente låskasser med elektriske sluttstykker.


Låskasse gammel dør

I realiteten helt nye og moderne dører, men med en gammel dørs patina og håndverksmessige. Bor i et gammelt hus med kjempefine gamle dører, er det noen måte og.


Låskasse gammel dør

Slagretningen kan endres ved å trekke fallen ut og vende den 180°. Hvordan få en innendørslås sikrere eller evt. Har en innedør jeg ønsker å sikre enten ved å selv bytte låsasse om mulig eller. Vendbar låsefalle.


Låskasse gammel dør

Figuren viser låshus med falle vendt for. For brannklassifiserte dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg