mandag 25. november 2019

Lage minidrivhus selv

Her viser Niklas oss hvordan du lager et drivhus selv. Da vet du at grønnsakene ikke er. Her er tre løsninger på kunog kvadratmeter. Det er enkelt å lage drivhus, når du følger byggeveiledningene våre.


Bygg selv drivhus. Forleng hagesesongen din med et drivhus. Her finner du inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du selv kan bygge et drivhus som passer til hagen din.


Går du med planer om å skaffe drivhus i år? Her får du gode råd og tips fra hageblogger Espen Skarphagen, som selv bygde drivhus i hagen. Dette minidrivhuset er enkelt å lage, og utgjør underverker for varmekrevende planter som basilikum.


Med små drivhus, kjøpte eller hjemmelagede, kan du dyrke fram det meste, både inne og ute. Eller lag ditt eget terrarium! Og om hvordan lage en kjøkkenhage med pallekarmer her. I dag skal jeg vise deg hvordan selv den mest tommelfingerbefengte på kort tid og for lite penger kan lage en drivhustopp til et opphøyd bed.


Erfarne gartnere vet hvordan man lager et hjemmelaget drivhus med sine egne hender. De er godt klar over hvilke typer veksthus som passer for et bestemt.


Lage minidrivhus selv

Med et drivhus i hagen kan du bokstavelig talt høste gode frukter. Drømmer du om drivhus i hagen? Kilder: Primrose, PALRAM, Gjør Det Selv. Hvordan lage et drivhus med egne hender.


Lage minidrivhus selv

Gjør-det- selv drivhus fantasi eller virkelighet? Videoomtale av drivhuset fra gamle vinduskarmer. Hun var til og med så snill at hun bestilte og ordnet alt for meg, men det er heller ikke noe stress å fikse det selv. Her var det ideer i massevis og mye kunnskap om hvordan vi kunne lage drivhus selv.


Så derfor tenkte vi skulle bygge selv også for å holde kostnadene nede. Vi samlet på gamle vindu som vi skulle bruke til dette prosjektet. Jeg har et lite drivhus som er helt uunnværlig for meg.


Lage minidrivhus selv

Det er bygget av de gamle vinduene i huset vårt. For å lage et drivhus ble to lange vinduskarmer brukt. I et drivhus med liten høyde er det bedre å plante kålplanter Planter i drivhuset plantet på et lag med. De beste drivhusdesignene gjør det selv : sommer- og vinteralternativer.


Hver gartner kan uavhengig og korrekt, og viktigst. Velkommen til plukkselv. En unik modell som er lagd for å dekke behov for de som ønsker å lage juice i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg