torsdag 13. februar 2020

Puff velour

Core oppbevaringspuff - Sort. KAN KJØPES PÅ NETT. En puff er et lite møbel, men det kan gjøre utrolig mye med et rom! La deg inspirere av vårt store utvalg puffer og skamler under.


Puff velour

Her finner du både små og store. Velvet stor puff. Allsidig, lettplassert og behagelig puff kledd i myk fløyel. NOK 8NOK -20%. Legg til ønskeliste. En puff eller fotskammel, også kalt ottoman, er ypperlig til å hvile føttene på, men de kan også brukes som sittepuff for ekstra sitteplass eller som bord. Myk opp soverommet med en sittepuff. En sittepuff er et møbel med mange bruksområder. Stilig puff til stua, soverommet eller walk-in garderoben?


Eksempelvis kan du finne en enkel og elegant firkantet puff med ben fra LaForma eller en gul puff fra homii i velur med messing samling. Se også vår utvalg av. Lekker stor puff i velour i en trendy støvrosa nyanse.


Puff velour

Franziis puff lys grå velour. Sandbaca Stockholm mørkeblå velour puff fra Ikea, 50xcm. Du kan bruke puffen på mange måter – som. Du må være logget inn for å se profilen.


Puff velour

Katie er en nett og liten moderne puff trukket i et mykt velour stoff. Puff vinrød velour. Passer inn i de fleste. Vår Skøyen puff er et multifunksjonelt møbel som kan brukes både som en fotskammel til å slenge beina på, eller som en ekstra sitteplass rundt sofabordet.


Manhattan puffen er et allsidig, minimalistisk og delikat sittemøbel fra vår. Myk og stor pudder puff du kan bruke i hele ansiktet med Loose Setting Powder, for en perfekt påføring. Stilren og delikat Molly lenestol med puff i en myk og behagelig grå velour.


Stolen har medium til fast sittekomfort, god nakkestøtte og selges kun som sett. Masse fine velour puffer, benker i skinn, krakker, modulpuffer, runde pffer og gulvputer i grå, svart, grønn, blå, beige, rosa og svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg