torsdag 27. februar 2020

Putekasse benk

Putekasse benk

Ikke på nettlager. Dette produktet er foreløpig utgått. En solid hagebenk med putekasse. God sittekomfort og tørt og ventilert oppbevaringsrom. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 227L, Bredde 133cm, Dybde 64cm, Høyde. Benk i plast med oppbevaringsmuligheter i bunn. Benken er vanntett og kan stå ute hele året. Låsbart oppbevaringsrom. Høyden på benken ble satt i forhold til at vi kan bruke utemøblementet og putekassen sammen.


Når vi skal ha mange på besøk setter vi spisebordet inntil. En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs.


Putekasse benk

Oppbevar puter, grillredskaper og andre hageting i denne stilige antrasittgrå putekassen. Puteboks ULLARED. Benk i solid plast og stål med oppbevaringsmuligheter i bunn.


Putekasse benk

Keter benk med putekasse 227L. Produktet har også en litt annen design, men er i samme gode kvaliteten som. For å komme i mål, trenger vi en benk med. Robust plast og stål, meget værbestandig.


Kombinert sofa og pute kasse. Godt ventilert, enkel montering uten bruk av verktøy, låsbar. Hos Trademax tilbyr vi billige putebokser og putekasser av tre, kunstrotting og plast i farger som hvit, grå eller svart.


Velg en liten puteboks eller en stor putekasse. Praktisk og behagelig benk til utebruk, hvor du kan kombinere sittekomfort med oppbevaring under setet.


Oppbevarigsboksen er på 2liter, og tett, slik at du. Hvorfor ikke kjøpe denne geniale komboen? Lady er både en kamuflert putekasse og elegant rottingmøbel i ett - lang levetid og. Vi vet hva du trenger av materialer og verktøy, og viser deg hvordan du gjør det steg for steg.


I sittegruppa jeg lagde på verandaen min laget jeg også putekasse nedi. Utorlig kjekt siden jeg ikke har så stor plass :) Her kan dere se hvordan jeg laget den :). Denne Pinnen ble oppdaget av MalMat. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Nå er det slutt på dårlig kvalitet og utettheter. Her er en hjemmelaget putekasse som holder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg