fredag 28. februar 2020

Små rulleporter

Rulleporter er en perfekt løsning, spesielt til små garasjer. Ved å bruke vertikale skinnesystemer og mangel av skinner på taket, bruker rulleporten minimal plass. For rask og sikker montering med små monteringsteam.


Små rulleporter

Kran eller gaffeltruck er ikke lenger nødvendig. Monteringshjelpen arbeider helt uavhengig av. Rulleport er derfor et perfekt alternativ for små garasjer med kort oppkjørsel.


På grunn av sin kompakte konstruksjon, er RollMatic rullegitter med maks. En rulleport er funksjonell og plassbesparende garasjeport, som ruller rundt sin.


Små rulleporter

Denne isolerte rulleporten er pulverlakkert etter kundens spesifikasjoner, og har små vinduer satt inn i profilene for å få inn lys. Uisolert rulleport. Hurtigløps- dukporter. Teckentrup rulleporter egner seg i. Ved små porter, lite plass og lite lastveksling.


Små rulleporter

Ideell motor for små til mellomstore rulleporter og rullegitter. Utstyrt med integrert fallsikring. Vår anbefaling: Rulleport classic med akslingsmotor sammen.


Om dimensjonene for rulleporten er små kan den utstyres med en 230V rørformet motor. For brannsikre rulleporter med større dimensjoner eller begrenset. Med lang bransjeerfaring så vet vi å tilby de rette produktene.


PortXpert leverer i fra små til store prosjekter. Utvalget spenner fra garasjeporter til alle typer. RULLEPORT OG GITTER. Rullegitter, sjalusier, og rulleporter sikrer verdier uansett bransje og miljø.


Ingen oppdrag er for små, og ingen for store! Skal du kjøpe ny garasje- eller industriport, skal du kontakte oss først. Vi kommer ut til deg for å ta.


Braselmann produserer rulleporter med lameller i både stål og aluminium, isolerte og uisolerte. Fra små størrelser til løsninger for hangarer og skipsindustrien. Noen her som kjenner til andre produsenter som leverer så små rulleporter ? Garasjerulleport RollMatic, rulleport for montering under taket RollMatic OD.


Rulleport : Rulleport -modellen er konstruert av mange små elementer som er hengslet sammen og som rulles opp og samles i en rull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg