tirsdag 11. februar 2020

Rund puff med oppbevaring

Rund puff med oppbevaring

Hvil de slitne føttene dine etter en lang dag, eller bruk det skjulte. Fotskamler og puffer med. Filtrer og sorter. Sorter etterNyeste først. Eller hva med en. Turn on Location History to track places you visit. Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker. Bruk puffen som et behagelig supplement. Få ekstra sitteplass og oppbevaring med vakre puffer i skinn og stoff. En puff gir deg livsnytelse i ekte bohemstil. Se kolleksjonen her.


På denne side kan du finne puffer i et moderne. Med en puff eller en krakk får du et multifunksjonelt møbel, som fungerer like fint å sitte på som å hvile bena på. Her kan du mikse og matche stoler med puffer for.


Rund puff med oppbevaring

Enten du vil ha en enkel puff å hvile føttene på, eller en puff med oppbevaring, finner du det her! Hødnebø konsept Hellesund rund pall. JYSK hjelper deg med å møblere stuen, uansett om du mangler ny sofa, lenestol, puff, tv-bor sovesofa, sofabord mm.


Rund puff med oppbevaring

I JYSK finner du et stort utvalg av møbler. Du kan også med fordel velge en puff med oppbevaring, noe som er spesielt praktisk hvis du har smått med plass i hjemmet. Noen puffer skjuler nemlig en. MØBLER FRA LOM AS.


Rundt stuebord med hylle. Embla konsollbord. Puff med oppbevaring. Stor og flott rund puff med oppbevaring. Grå med lekre gull-nagler rundt kanten på lokket. Den kan legges sammen når den ikke er i bruk. Tekniske detaljer. Myk opp soverommet med en sittepuff. Eleganse som vil glede gjestene dine - rund puff. Her finner du flere puffer i ulike modeller. Og hvis den har en skuff også som et sted å oppbevare forskjellige små ting.


De kan være et dekorativt element i stuen, soverommet og barnroom. Legg til ønskeliste. Vekk oppmerksomhet på soverommet eller i stuen med en fargerik fotskammel eller puff.


Homeroom har samlet et stort utvalg av puffer og fotskamler i en. Stilrene Hudson pall har eget rom for oppbevaring.


Snu hele kassa rundt og fest en hobbyplate (9cm) på den andre siden på akkurat samme måten og fest på de siste. Praktisk og enkel å flytte rundt.


Kan også tas fra hverandre og lagres når den ikke er i bruk. Størrelse: Lx Bx Hcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg