onsdag 12. februar 2020

Sengegavl i trespiler

I dag har vi fått opp det som virkelig er kronen på verket på gjesterommet, nemlig en spilevegg som sengegavl. Otretek har utviklet ferdige. SPILER SOM VEGG OG SENGEGAVL.


Sengegavl i trespiler

Spileveggen forbinder du kanskje med arkitektoniske stramme bygg? De senere år har det blitt mer. Sengegavlen bygde vi av furu glattkant kjøpt hos Monter.


Sengegavl i trespiler

Hvis du ser nøye etter ser du to spiler som er i helt annen lengde enn de andre. Støvmessig er det klart best med loddrette, men jeg ønsker viiirkelig vannrette spiler. Spørsmålet er vel mere om. Interiør- og hagedesigner Therese Knutsen har laget sin egen sengegavl med oppbevaring, ved bruk av EKESTAD kjøkkenfronter i eik.


Vi vil gjerne pynte opp og gjøre det personlig på soverommet. En sengegavl er en enkel måte å friske opp et kjedelig rom, og. Men man kan fint lage det av andre ting også, som for eksempel 3D plater. Her viser Maxbo deg hvordan du kan lage en dekorativ sengegavl.


Autoplay When autoplay. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! MAXBO gir deg inspirasjon til smarte løsninger i hjemmet. Her ser du en lengre video om hvordan du kan.


Sengegavl i trespiler

Det er viktig at spilene er loddrette. Skal passe seng 1cm. Må ha ben så den står på. Du får inspirasjon og framgangsmåte fra bloggeren Hilde.


På bildet nedenfor har vi fått laget en sengegavl i samme type kledning som veggen. Spiler har en stilfull og praktisk effekt, og kan brukes på veggen, i taket, som sengegavl eller romdeler.


Bli inspirert til hvordan du kan ta i bruk trenden i ditt eget. Denne sengegavlen lager du helt selv. En flott sengegavl gir hotellfølelse på soverommet. Lag sengegavlen selv, så sparer du masse.


Lages på mål etter ønske. Avbildet er 180cm x 75cm. Skrueløst design. Ta kontakt på melding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg