mandag 24. februar 2020

Stolpefritt glassrekkverk

Nyheten stolpefritt glassrekkverk fra BMI kan gi terrassen eller balkongen din et elegant uttrykk, og er i tillegg sikkert, solid og værbestandig. Vårt Stolpefrie Glassrekkverk er et mer ekslusivt Glassrekkverk som passer bra som balkong eller verandarekkverk.


Stolpefritt glassrekkverk

Beregn Enkelt Pris og Bestill Direkte. Stolpefritt glassrekkverk med toppmontert eller sidemontert bunnskinne. For glassrekkverk montert med stoper leverer vi mm.


Vi leverer også rekkverk som er stolpefrie, til denne type rekkverk brukes kun en bunnprofil i. Glass istedenfor "utsikten" til et beiset rekkverk. Moderne designet stolpefritt rekkverk med rene linjer og mye glass.


Stolpefritt glassrekkverk

Vi leverer flere typer stolpefritt glassrekkverk, både quickglass, spigot og punktfestet glassrekkverk. Et elegant design som krever minimalt. Ta kontakt med oss for et tilbud på ditt prosjekt. Rekkverket leveres med herdet laminert glass 1mm.


Nordlys stolpefritt glassrekkverk. Profilco AS samarbeidspartnere. Bevar full utsikt med stolpefritt glassrekkverk. Foto: Beslagexperten. Bunnprofilen leveres til topp- eller sidemontering. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris. Fri og uhindret utsikt med stolpefritt glassrekkverk. Rene glassflater. BMI lanserer et stolpefritt glassrekkverk som halverer monteringstiden.


BMI er først med å tilby en av markedets enkleste løsning for. STOLPEFRITT REKKVERK. OnLevel glassrekkverk leveres i natureloksert aluminium. Håndløper i syrefast stål eller i eik setter kronen på verket.


Create New Account. Eide Mesterbygg AS. Sikkerhetsglass herdet og laminert i tykkelse 152mm til stolpefritt glassrekkverk.


Her i vårt fotogalleri kan du se bilder av våre produkter og jobber vi har utført. Vi holder til i Bergen og har vårt hovedvirkeområde på Vestandet, men vi kan etter.


Gir bedre usikt, Montering med fixpoints eller aluminiumsskinne, Topp eller sidemontert, Herdet og laminert glass. Med et rekkverk levert fra oss, er du sikret en prisgunstig leveranse av høy kvalitet i et flott design.


Stolpefritt glassrekkverk

Samtidig kan du være trygg på at alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg