torsdag 20. februar 2020

Rekkverk stål

Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i. Alltid konkurransedyktige priser! Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 316L, eller syrefast rustfritt stål. Variasjonsmuligheter. Vårt rustfrie rekkverk kan du tilpasse etter dine egne.


Q-railing rekkverksystemer. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Våre glassrekkverk leveres alltid herdet, laminert sikkerhetsglass med slipte og polerte kanter. Icopal håndløper i syrefast stål.


Rekkverk i alu, stål eller plast? Om rekkverket ønskes lakkert i annen farge kommer det et tillegg i prisen. Glasset leveres enten i klar, opal eller sort folie. Stender HS-i varmforzinket stål.


Glassrekkverk med dobelt håndløper i rustfritt stål. Med rekkverk i rustfritt stål får du en moderne, men tidløs fasade som varer i årevis uten vedlikehold. Alle stålrekkverk fra Arnøy er laget av syrefast stål AISI 3og.


Prisene på rekkverkene varierer etter type rekkverk, festeanordning, materialvalg, type overflatebehandling og størrelsen på. Legg inn lengde på alle sider av ditt rekkverk. Målene oppgis i meter og kan adskilles med.


Rekkverk stål

REKKVERK 12-x H-100cm. Utførelse: rekkverk laget av rør 40x40mm firkant stål. Vi designer og lager rekkverk ette deres ønske! Ta kontakt med oss og få et personlig tilbud.


Denne anvisningen omhandler rekkverk på trapper, ramper, balkonger og. Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 3for å unngå rustangrep. Det er viktig å vite at syrefast stål også trenger vedlikehold i form av pussing.


Finnes i et vidt spekter. Dette er beslutet på grunnlag av estetiske hensyn og krav til sikkerhet). Bildet gir et eksempel på sortmalte stålprofiler og rustfritt stål.


Delene er produsert i rustfritt stål, og dette spiller med på å gjøre rekkverket vedlikeholdsfritt foruten vanlig vask. Vi skreddersyr etter kundens behov. Vi holder til i Skien i Telemark.


Send firmaprofil til e. Modellene i syrefast stål leve- res med herdet og laminert glass, i farget eller klar utførelse. Modellene Malstrøm og Otta er egnet til områder der det ikke stilles krav.


Byggevarer - Produksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg