mandag 17. februar 2020

Sluk foran garasje

Garasjen er i utgangspunktet tenkt som en kald garasje. Jeg skal støype imårra og sluk i garasje har blitt litt bortglemt. Har lakt vannbårn varme rør. Punktsluk er fremstilt av polymerbetong.


Sitter med planer om å få bygge meg garasje, endelig! Den leder vannet bort fra. Skal du har drenrister foran porten, kan det være lurt å ha noen inn garasjen også. Michaels garasje - Garasje - Detailers Club Norway innlegg 13.


Fall på garasjegolv med nedfelt løfter - Garasje. Bygging av garasje til sommeren. Skal bygge, Noen innspill på "Hva man MÅ ha i Garasjen. Forumindeks › Diverse › Off Topicnlck.


Dersom en skal ha sluk i garasjen er det krav om oljeutskiller på denne. Legger du ned et sluk eller slukrenne uten utskiller så legg en plate. Garasjeanlegg under terreng er utsatt for fuktskader.


Sluk foran garasje

Det stilles ikke krav i byggteknisk forskrift om fall til sluk eller sluk i garasjeanlegg, og det. For det er ikke fall ut garasjeporten og heller ikke sluk.


Sluk foran garasje

På samme garasje slipte jeg spor foran porten for at dette vannet skulle dreneres vekk. Bruksområder: Foran garasjen, fortau, parkeringsplasser, atrium, gangsoner. Med silplate foran utløpet. Festeører som forenkler forankringen i bjelkelaget.


Sluk foran garasje

Bør jeg ha sluk eller drensrist i garasjen ? Men, dette varierer fra kommune til kommune. Anleggsgartner,Steinlegger Ønsker tilbud på bytte av sluk foran garasje.


Oppkjørsel skråner ned mot garasjeport. Det må trolig støpes en kant for å avlaste. Vi har inngått avtale med Usbl om rengjøring av garasjen. De har også lagt inn med en ekstra sluk i området foran inngangsdøren.


Hos MAXBO finner du robuste avløpsrister og avløpsrenner til ulike bruksområder. Kjøp på nett eller i butikk. Hilsen styret i Ekebergskråningen og Ryenbergveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg