fredag 14. februar 2020

Støpe gulv på isopor

Og du støper jo da rett på isoporen, som kan bli fuktig og det kan ta lenger tid før isoporen og betongplata blir tørr? Dette er ikke noe fasit, bare. Der kommer jo isopor, armeringsnett og varmekabler og deretter støyp igjenn.


Hvilken støyp bør jeg bruke i første omgang? Vurderte Megaflis. Hvor tykk og hvilken isopor skal jeg ha under 10cm betongsåle? To biler med tillatt.


Støpe gulv på isopor

De måtte pigge opp gulvet under søylene og støpe 20cm. Støping uavhengig av veggen. Gulvet er derfor ikke fastholdt, og risikoen for oppsprekking er liten.


Støpe gulv på isopor

Utførelsen passer for gulv med varmekabler. Ellers er isopor en naturlig kandidat, men noen har fortalt meg at maur er veldig glad i. Slik går du frem for støp av garasjegulv. En typisk oppbygning av et flytende gulv og fremgangsmetodikk kan være som følger: Grav bort eksisterende masse.


Gulv på grunn bygges opp med tanke på å oppnå lavt varmetap, god komfort og for å unngå fukt. For trehus er gulv på grunn en vanlig løsningen, ofte med plate på mark med. Tradisjonell armering er ikkje naudsynt.


Elementforskaling av isopor til ringmur er rask og enkel å bruke og gir godt og nøyaktig resultat. Forskaling av sugande. Det gir en lavere byggehøyde enn om man støper gulvet i betong.


XPS er de store blå isoporplatene, og er det vanligste å bruke i grunnmur. Siden dette gjerne er harde, stive EPS-plater ( isopor ), betyr det at underlaget må være helt plant, og i vater. Til slutt skal det støpes gulv.


Støpe gulv på isopor

Foamit kan for eksempel erstatte isopor i gulv og vegg. Med et vater kontrollerer. Oppå laget av skumbetong støpes det et sterkt lagt med vanlig betong. DØNN Armert til støp av gulv.


Støp av betong plate Murbygg betongbygg husbygg trebygg tilbygg restaurerebygg fine bygg. Legge isolasjon på gulv (trisosols eller depron). Nytt verktøy gjør det enklere å tilpasse isopor til forskaling.


Hvis såle skal støpes og herdes før ringmuren settes oppå sålen, må armeringsbøylene til. Påbygget er satt opp så nå må jeg enten støpe, sparkle eller lekte opp og legge.


Vi gjorde ingenting med gulvet selv. JORDGULV : Slik er gulvene på de tre soverommene: Over pukklaget er det plastikk som fuktsperre, isopor. Over isopor legger du plast eller tykkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg