onsdag 26. februar 2020

Uttrekkbar levegg 4 meter

Uttrekkbar levegg 4 meter

Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg. Uansett om du vil skjerme for innsyn eller vin er en levegg det perfekte valget. Vi har et stort utvalg som gjør.


Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Se produktene her &gt. Ikke på nettlager.


Legg i ønskeliste. Lages på høydemål opptil meter høyde og meter uttrekk. Ramme i lakkert aluminium, høy kvalitet. Ta kontakt for pristilbud!


En uttrekkbar levegg kan brukes overalt og gir deg unike muligheter. Bestill gratis befaring. Kvalitet med lang levetid.


Uttrekkbar levegg 4 meter

Uttrekk på opptil m. For mange passer uttrekkbar vindskjerming med fast mål – se her. Den hindrer både vind og innsyn til din uteplass. Grip levegg fåes i bredde opp til meter og høyde 2. Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen.


Duken skreddersys ditt behov inntil meter i bredden. Levegg og markiser. Den monteres enkelt på veggfester som kassetten klikkes på og av. Den vertikale rullegardinleveggen er en staende kraftig rullegardin i kassett.


Høyde 160cm, Bredde. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen, og samtidig nyte tiden ute med venner og familie. Størrelse 6xmeter. Monteres direkte på vegg eller.


Uttrekkbar levegg 4 meter

Finnes det modeller av uttrekkbare levegger som ikke er avhengig. Vi benytter informasjonskapsler og lignende teknologi (kalt cookies) for å gjøre våre sider og tjenester enklere å bruke, samt å tilpasse våre sider og tjenester i. LEVEGG UTTREKKBAR GRÅ 6X3M.


Praktisk beskyttelse mot vind og innsyn på terrasse eller uteplass når det er behov. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg