tirsdag 11. februar 2020

Rehabilitere garasjegulv

Veisalt tærer hardt på betong. Her viser vi hvordan du kan reparere gulvet. Vi har flyttet ut av leilighet, og inn i hus med garasje.


Alt er stort sett veldig bra, bortsett fra gulvet i garasjen som er stedvis dårlig. Her er det store hjulspor etc. Kan jeg rengjøre dette skikkelig, prime og bruke vanlig. Videre hva gjør man etter man har lappet sprekker osv.


Må man vaske med. Som følge av salt og vann antar jeg). For rehabilitering av gulv så støter man på mange utfordringer, det er ofte gamle. Med epoxy på gulvet trenger du ikke være bekymret for at garasjegulvet forvitrer.


Velg farge og antall kvadratmeter, å du har snart ditt perfekte garasjegulv. Skal pusse opp gulvet i garasjen og vurderar å støype eit 5-6cm lag opp på den betongen som allereie ligg der. Planen var at dette skal flukte.


Alt-i-ett garasjegulv. Har noen erfaring med. Registrert Dato: Mandag 16. Garasjepakken kan leveres i ulike. Idag et grovstøpt gulv, med en del frostskader. Vi hjelper deg med anbud på garasjegulv. Avgrens på kommune. Enten du skal rehabilitere den gamle garasjen eller planlegger et stort parkeringsanlegg eller. Kanskje et vaskerom, en kjellerbod eller et garasjegulv hadde hatt godt av et løft, eller trenger en beskyttende overflate? Rehabilitering av garasjegulv ca 35m2.


I denne guiden får du hjelp til å finne ut. Industrigulv, garasjegulv, hus-såler, dekkestøp osv.


Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt innen nybygg, rehabilitering og demolering for kunder. Avretting av garasjegulv med Robust Avretting Ute 5. Rask og effektiv rehabilitering av industri eller garasjegulv. Resultatet er vedlikeholdsvennlige gulv som tåler røff behandling.


Nylagt garasjegulv. De fleste garasjegulv er grå betongflater som fort skitnes til. Betong er ikke vanntett. Olje, støv og salt trenger ned i porene. Vasking er vanskelig.


Målet er å tilby en komplett tjeneste til alle fagfolk i byggebransjen. REHABILITERING AV BOLIGBYGG. Det egner seg derfor godt til rehabilitering av ba for eksempel på eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv, benkeplater eller møbler.


Befaring garasjegulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg