mandag 3. februar 2020

Sluk i parkeringskjeller

Skal vannet ut gjennom sluk, må det være godt planlagt slukplassering (mange nok og på laveste punkt), og de må være tilgjengelige for. Et selvstengende gulvsluk fungerer etter samme prinsipp som en tilbakeslagsventil, se side 16. Den tillater vannet bare å strømme i en retning. Sluket kan stå imot.


Her er ingen sluk, ingen nedløps- kummer og ingen rør under bakken. Robust overvannshåndtering i 3-trinn. Sett i et overvannsperspektiv er Svinesund kontroll. Systemer i rustfritt stål for.


Sluk i parkeringskjeller

Driver du et verksted eller annen virksomhet som slipper ut oljeholdig avløpsvann, er du pålagt å ha en oljeutskiller. Her får du en innføring i. Gulv skal ha tilstrekkelig fall til sluk slik at bruksvann ledes bort.


Sluk i parkeringskjeller

Retningslinjer for dimensjonering av bærekonstruksjonen er ikke tatt med. Parkeringskjeller har ikke sluk. Eksempel på tak.


Det er ikke noe generelt krav til sluk, men parkeringskjeller skal kunne benyttes til normal bruk og uten at det tar skade på. Med avløpsvannet fra badekar eller dusjkabinett ført i rør ned i sluket, følger hår og skitt med som kan føre til tett sluk. Og tett sluk gir fort en.


Kan legges under lave takhøyder. Reduserer kravet til belysning med opptil 15%. Lavt vedlikeholdsbehov.


Overvann fra parkeringsplasser føres til terreng på nordside av planområdet via sluk i toppdekket og rør i parkeringskjeller. Videre avrenning. Kartlegg eksisterende lukkede vannveier, ledninger og sluk. Vann fra sluk i parkeringskjeller vil ikke infiltreres, men slippes på kommunalt.


Sluk i parkeringskjeller

I en parkeringskjeller vil et slikt dekke bidra til å ta hånd om det som blir med bilen. En sensor vi har på våre taksluk som varsler de ansvarlige om at sluket holder. Driver du restaurant, drifter en parkeringskjeller eller skal ha service på en av.


Fettet vi tømmer suges opp fra fettutskillere som er koblet til sluk på storkjøkken. I august ble parkeringskjelleren i Gjønneshagen boligsameie omgjort. I slike parkeringsanlegg eller kjelleranlegg både med og uten sluk, må.


Lysregulering innvendig parkeringskjeller. Det kan skje at sluk tettes pga. Gruslagt slangeform. PARKERINGSKJELLER PL. For nedkjøringsrampe: Norconsult AS kulvert. Det legges membran med forskriftsmessig fall mot sluk.


Brannvesenet i Ålesund oppfordrer folk til å sjekke sluker for å unngå at regnvann trenger inn. Slik så det ut i parkeringskjelleren i Vågaveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg