onsdag 19. februar 2020

Slukrist rund

Slukrist rund

I tillegg til sluk, har vi også klemringer, forhøyningsringer, vannlåser og rørdeler for slukene. Sluk og slukrister kommer i mange ulike former og design. Det som er mest vanlig i dagens baderom er runde sluker og slukrister.


Dem fleste har gått bort fra. Rund rist med ramme. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vi har gratis frakt og rask levering! Klassisk slukrist med moderne design. Den klassiske slukristen er gjerne firkantet eller rund, og plassert midt på dusjgulvet. Men klassisk trenger ikke å bety.


Slukrist rund

Historisk har et sluk i gulvet kun vært et «nødvendig onde» på et baderom. Men slik er det ikke lenger! Sluket kan leveres i mange ulike former, fasonger og. Hurtig levering,stort utvalg.


For konvertering til gulvsluk eller spygatt. Passer til alle rustfrie. Silen kan naturligvis løftes ut av rammen. Både sil og ramme er fremstilt av rustfritt stål. Antall i eske:stk. Purus Line Tile Insert 7gulvsluk. Finnes i flere lengder. Slukrist NT design kvadrat 20xcm. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje! Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Designslukrist i sortlakkert rustfritt kromstål med matt overflate, x cm. Godstykkelse mm, høyde mm, jordet.


Slukrist rund

Kan brukes både med vanlige fliser og. Dermed brukes samme slukrist til vanlige fliser og til mosaikk. PRODUKTBESKRIVELSE. Risten og rammen er av rustfritt stål, med stålkvalitet iht.


Beskrivelse Blank slukrist 15xcm uten uthugg. Ristene leveres med rund rist og firkantet ramme eller firkantet rist med firkantet ramme.


Fall på̊ minimum 1:til sluk i et område på minst meter ut fra sluket. Det trengs ikke lokalt fall rundt bisluket hvis overflate- og lekkasjevann fra alle steder.


Norges største VVS forhandler på nettet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg