mandag 4. mai 2020

Sparkle malt pipe

Det går jo helt greit å sparkle en slik pipe, men det krever selvsagt litt trening. Hadde for sikkerhetsskyld primet med f. Heydi KZ for å sikre. Med sparkling tenker du på å bruke Husfix eller liknende som kan slipes slik at du får en glatt overflate?


Denne kan vel for så vidt. Så vidt jeg vet, så vil ikke pussen feste seg på en malt overflate,men det finnes.


Er det noen som har peiling på om det går an å pusse pipe -muren på nytt,hvis den er malt fra før med maling. Sparkle eller puss og mal over. Du må sparkle igjen fuger, og slette ut steinen med en sparkelmasse som er.


Til slutt kan du gjerne rullesparkle over, før du stryker ut, for best. Sørg for at underlaget er rent, fast og tørt. Eventuell spikerslag, ujevnheter og andre skader sparkles med JOTUN LETTSPARKEL. Dersom du skal sparkle glatte eller nye overflater, bør du påføre heftgrunn.


Hvis du ikke bruker heftgrunn så vil ikke sparkelen feste seg skikkelig. Problemet er imidlertid at pipa er malt med strukturmaling (?), sånn som. I denne videoen guider vi deg trinn for trinn gjennom sparkleprosessen.


Sparkle malt pipe

Gjennom fire enkle steg kan. Du trenger ikke å vente til sparklet er blitt helt tørt, det er fullt mulig å sparkle vått-i- vått. Som et alternativ til helsparkling kan du sette opp tynne gipsplater på veggen.


Sparkle malt pipe

Bruker du gipsplater må du sparkle skjøtene mellom platene. Til sparkling av indre hjørne trengs en sparkelremse av papir. Multipuss gjør sparkling på tapet, glassfilt eller strie til en overkommelig oppgave hvis du vil ha en glattpusset vegg. Kan mørtel sitte fast på tre?


Pussing av vegg. For dager siden - Ønsker å få malt over på pipe hvor det har kommet vannsøl.


Sparkle malt pipe

I tillegg trenger jeg sparkling av 3. Den er av type lekakjerne med murstein rundt, malt i hvit strukturmaling. Kle pipe og brannmur med fliser, eventuell lage nytte hull til ovn ny ovn. Betong kan sparkles for å få en malingsklar eller ferdig overflate. De ulike sparkeltypene benyttes avhengig av bruks.


Hvis ikke, kan du enten pusse veggen med mørtel, eller sparkle opp veggen med. Hvis det er i tørre rom bør plateskjøtene ilegges remser og sparkles med en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg