tirsdag 12. mai 2020

Taklister som skjuler ledninger

Slik skjuler du ledningene inni listene. De nye listene kommer i lett håndterlige lengder på 2cm. VOX Estilo skråskjæres i hjørnene som andre lister. Trenger du å skjule kabler?


Har du en vrien overgang mellom to gulv, eller gulv og tak? Eller om jeg kan legge de i rør uten å dra ut ledningene og legge. Hvorfor ikke skjule den stygge ledningen samtidig?


Skjule ledninger med vegglister? ByggeBolig byggebolig. Eller så finner du lister alá de i bildet over, som ser mange ganger mer nøytrale ut enn de over. For å få skjult ledning til stikkontakt kan du bore.


Legger man ledning bak list, mener jeg uansett at du må skru, og ikke. Dersom man benytter vanlige gulvlister, og skjuler kabelen i "hulrom,". Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler alle kablene til den vegghengte.


Estetisk løsning som enkelt skjuler alle ledninger og kabler. Når du har noe å. I pakningen følger det med klips og skruer, samt U-profil for -merkede lister. Vi viser hvordan.


Hvis det er flere ledninger som skal skjules finnes det spesial- lister for dette. IBG har fotlister i plast (PVC) med dekorfolie, og dørgerikter i PVC med klips der ledningen kan. I tillegg får du ferdig malte lister i to hvitfarger, sier Maxbo-eksperten. Her er de riktige listene til ditt.


Taklister som skjuler ledninger

Lister i PVC med ledningsskjuler. I tillegg til å være dekorative finnes lister som er hule, som hjelper deg å holde orden og skjule ledninger. Ettersom det er åpent anlegg nå, så hadde det vært en genial måte og skjule kabelen på uten og måtte bygge alt inn i vegg. Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller.


Man kan også enkelt skjule ledninger, da våre lister er uthult på baksiden. NB: alle lister selges kun som hele lengder på meter. En kabelføringslist brukes til å skjule kabler og ledninger langs gulvet, både i nybygg og rehabilitering.


Taklister som skjuler ledninger

Kabelføringslisten vår består av to deler. Rørmansjetter skjuler stygge kapp. Fotlister fra IBG i plast som skjuler ledninger. Tarkett fører lister og gulv som er av samme materiale og design.


Match gulvet og gulvsokler fargemessig. LEDNINGER OG LISTER FOR SKJULT KABELFØRING. Du kan matche alle. Poenget var at de skulle utgjøre en del av interiøret, ikke bare skjule sprekker.


Taklister som skjuler ledninger

Men du bruker heller ikke brede, rikt profilerte lister i en moderne leilighet. Velkommen til oss. Disse smarte gulvlistene har også en skjult utfresning som gjør det enkelt å skjule stygge ledninger bak fotlisten.


Jeg vurderer å legge taklister i hjemmet mitt, blant annet for å skjule ledninger. Noen fortalte meg at det er ikke lov å ha ledninger skjult bak.


Den har plass til å skjule ledninger i tillegg til å være vann- og støtsikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg