mandag 25. mai 2020

Stålrekkverk

Her i vårt fotogalleri kan du se bilder av våre produkter og jobber vi har utført. Vi holder til i Bergen og har vårt hovedvirkeområde på Vestandet, men vi kan etter. Stålrekkverk og spilerekkverk fra Suntec.


Trapp i syrefast stål. Vi skreddersyr trapperekkverk i syrefast stål. Glassrekkverk, rustfritt stål rekkverk, fransk balkong, glasstak, glass.


Stålrekkverk

Din leverandør av rekkverk i. Kombinasjon med glass og tre gir et bredt spekter. Rekkverk med spiler. Max CC 100mm stolper av 40×firkant, spiler Ø12.


Stålrekkverk

Dette rekkverket laget av rustfritt stål kan festes til bakken separat fra massasjebaden, og gi trygg støtte når du skal inn eller ut. Barnesikkert stålrekkverk i høy kvalitet. Vi produserer disse stålrekkverkene etter dine ønsker og mål.


Vaktmesterhjelpen leverer og monterer. REKKVERK TIL TERASSER - UTVENDIGE OG INNVENDIGE TRAPPER. Ble stilig med svart stålrekkverk på 1. Kvam Terrasse i Molde. Det er lagt varmekabler i hele trappa.


Vi mener at stålrekkverk er ikke en forbruksvare, og at man skal ta rekkverk på alvor. Tillegg for 5m. Priser stålrekkverk : Alle priser er eks mva og eks montering.


STYLE er ett rekkverk som er oppbygget av stål. Oppdraget dreier seg om å montere om lag. Varioguard er et meget stabilt. Weland seksjonsrekkverk egner seg til ulike bruksområder, blant annet entresolrekkverk, svalgangsrekkverk, balkongrekkverk, altanrekkverk, gangbaner m. Statens vegvesen, Drift og vedlikehold.


Stålrekkverk

Ta kontakt med oss for mer informasjon! Rustfritt rekkverk i Stockholm. Miniguard er et mobilt stålrekkverk for langsgående sikring ved arbeid på og ved veg.


Et rekkverk består av selve skinnedelen, forankringer og overganger i tillegg til energiabsorberende enderekkverk og støtpute. Utrolig nok slapp tre menn i 20-årene fra det med minimale skader da bilen deres fredag kveld dundret rett inn i et stålrekkverk i Steinsvikveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg