tirsdag 12. mai 2020

Stål salg til private

Vi kapper platene i de. I bergen bruker jeg Bergen stål bruktjern. Han får bla inn mye ukurant armering som han selger for betydelig redusert pris i forhold til ny.


Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger. Kjøp på nett eller i butikk.


Vi formidler også utførelse av stålkonstruksjoner. Både bedrift og privat. Hver dag jobber vi for å tilby et sortiment og en servicegrad som gjør oss til den mest ettertraktede leverandøren i markedet. Raskt, enkelt og til en god pris.


Hos Byggmax finner du mange forskjellige stålprofiler i flere ulike mål. Du finner for eksempel vinkelprofiler, U-profiler og flatjern. Som privatperson har det vist seg vanskelig å få kjøpt Firkantstål, så jeg. Gamle ccb stål på furuset.


Veldig privat og du slipper kvittering. Jeg er på utskikk etter en bedrift som selger stål. Bjelker, plater, rør og lignende i Asker og omegn. Det tar tid å bygge tillit.


Stål salg til private

Your browser does not support HTMLvideo. Hovedkontor: Besøksadresse: Heggstadmoen 13. VELKOMMEN TIL TELEMARKS ENESTE STÅLSENTER. I mange år har vi savnet et stållager i Telemark.


Et lager for håndverkere, industri, landbruk og private. Med ett stort lager har vi mye innen stål, metall, aluminium og plater. Kjøpe metaller i privat skala Kjemi.


Velkommen til Radia Mekaniske AS. Stållageret holder. Vi utfører store og små oppdrag og har kontantsalg av stål og metaller.


Norsk Gjenvinning er landets største og mest komplette leverandør av miljø- og gjenvinningstjenester for både næringsliv, offentlig sektor og private husstander. Med vår vannskjære kan vi arbeide i de fleste materialer, harde som myke. Vi er landets ledende leverandør innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål, syrefast stål, titan og spesialstål. Man har som målsetting å bli bedre i alle led fra salg og anbud.


Stål salg til private

Astrup har materialene! Vi har kunder innen mange sektorer, alt fra private til industri, byggevare, entreprenører. Mange stålgrossister vil ikke ha private som kunder en gang, og ber folk.


Stål salg til private

Vi tar i mot alle typer jern og metaller fra både private og industrien. Kjøp, klargjøring og salg av andre metaller ble vår nisje. Et suksessfullt valg som har gjort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg