fredag 15. mai 2020

Tek 17 kap 14

Tek 17 kap 14

Kapittel Energi. Bygninger skal prosjekteres og utføres slik at det tilrettelegges for forsvarlig energibruk. Veiledning til første ledd. Til artikkelteksten. Minimumskrav til energ. Byggteknisk forskrift ( TEK) med. Det totale netto energibehovet for bygningen skal ikke overstige energirammene i tabellen i bokstav a samtidig som kravene i § -3. Unntak og krav til særskilte tiltak. Krav til løsninger for energiforsyning.


Tek 17 kap 14

Det er ikke tillatt å installere varmeinstallasjon for fossilt brensel. Spørsmål og svar til § -2. Totalt netto energibehov for bygningen skal ikke overstige energirammene i. Det nyeste regelverket er TEK17.


Hele kapitlet er revidert og består nå av §§ -- -5. Innholdsfortegnelse. Fritidsbolig med én boenhet skal oppfylle kravene i a) kapittel til b) § 8- § 8-og § 8-c) kapittel. TEK skjerper minimumskrav, men åpner for omfordeling i større grad.


Samtidig åpner TEK i større grad for omfordeling enn tidligere. Obligatorisk: 01. Forslag til endring i byggteknisk forskrift ( TEK) om. Ikrafttredelse 1. Trapp er en utfyllende paragraf med mange.


Søknad om fravik fra kapittel Energi i TEK 17. For å tilfredsstille kravene til luftkvalitet i TEK17.


Tek 17 kap 14

Disse kravene inkluderer energisparingsmetoder som eksempelvis minimumskrav til U-verdi på bygningselementer i ulike kategorier ( TEKkapittel -(2). Kravene i kapittel gjelder likevel ikke for fritidsbolig under moppvarmet BRA.


Gjelder så langt de passer. Energikravene for bygg er regulert i byggteknisk forskrift ( TEK) kapittel, og har virket fra. Ketil Krogstad NBBL. Installasjoner og anlegg.


TEK§ 12-(1) Byggverk skal ha planløsning tilpasset. Reglene i forskriftens kapittel skal bidra til at bygninger som oppføres eller rehabiliteres har lavt energibehov og miljøvennlig energiforsyning. Interne og eksterne beredskapsmessige tiltak som er regulert av brann- og eksplosjonsvernloven.


PETTER SANDTANGEN, JURIDISK RÅDGIVER. Boenheten skal ha tilstrekkelig og egnet plass for oppbevaring av klær og mat. Generelle krav 1) Bygningen skal prosjekteres og utføres slik at.


Slik vi ser det er forenkling noe av intensjonen med den planlagte revisjon i TEK 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg