tirsdag 19. mai 2020

Ståltrapp

Vi leverer og monterer alle type ståltrapper for bruk både inne og ute. Fra vanlig industritrapper til trapper med nydelig design for innendørs bruk. Standard rette trapper. Weland`s rettløpstrapper produseres som standard i stål og benyttes først og fremst i industrien, men også som rømningstrapper.


Som den aller første produsent av ståltrapper, kan Midthaug tilby ståltrapper som holder kravene satt til R3 uten å måtte brannmale eller montere sprinkelanlegg. Våre erfarne montører har montert ståltrapp i de aller fleste terreng og sørger for at.


Ståltrapp

Spiraltrapper og. Glassrekkverk med dobelt håndløper i rustfritt stål. Ca meter lang fra øverste trinn til nederste. Selger kun hele trappen.


Ståltrapp

Galvanisert og pulvelaker – Trappetrinn av gitterrist, for beleg eller betong. Vi konstruerer og produserer alle tenkelige trappemodeller med bærende stålkonstruksjon. Trinn og rekkverk kan leveres i stein, glass, stål, tre eller. NT_medlemsmerke_horizontal_black_rgb.


Utvendig gangbro- varmgalvanisert. Rustfri rekkverk i trapp. LONBAKKEN leverer alle typer spiraltrapper, rettløpstrapper, branntrapper, rekkverk og leidere i alu, stål og. Vi produserer alle typer ståltrapper.


Ståltrapp

Ståltrapp grader. Sand b ukta b arnehag e AS. Byg g ep rosjektet". Det naturlige valget ble derfor en galvanisert ståltrapp.


Trinnene er også laget av stål, med en overflate som sikrer at de ikke blir glatte om vinteren. Leidere - veggstigesystem fra Nisjemetall.


Det skal legges varmekabel I en ståltrapp hvor bare trinnene støpes. Alt under 10kohm er i. HALLWAY fortsatt litt småforelsket i trappen, gulvet og generelt gangen. Vi mangler lister, men vi vet ikke helt hva vi skal gå for enda. Denne typen trapp er ofte brukt i offentlige anlegg som hoved-eller nødutgangstrapp, den kan også brukes i private hus som innendørs eller utendørs trapp.


Port Teknikk leverer spiraltrapper fra ABC Solutions. Ved å kombinere ulike trinn- og rekkverktyper kan trappene enkelt tilpasses ethvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg