onsdag 6. mai 2020

Spikertelt med tak over vogn

Må jo være praktisk å kunne slippe å måkke vogntak. Lettere å måkke spikertelt og taket over vogna. Like thumb_downDislike. Tetting i overgang mellom spikertelt og vogn25.


Spikertelt med tak over vogn

Mitt spikerteltprosjekt9. Vintercamping 21. Flere resultater fra caravan. Den gamle campingvogna med « spikertelt » fungerer utmerket synes de to.


Det tillates ikke at campingvognen kles med andre materialer en opprinnelig for vognen. Plassbygde tak over campingvogn og fortelt tillates.


Vi bygde tak over vogna, for da blir det ikke så varmt i den om sommeren, forklarer kvinna som har ført opp bygget. Giske kommune har vært på.


Stadig større spikertelt har vokst fram ved siden av campingvognene. Elstad har også laget tak over campingvogna, og mener det er en. Det skal være tak over inngangsparti og over veranda. Spikertelt er på x vogna er 610.


Spikertelt med tak over vogn

Klikk på ett av bildene for å kunne bla igjennom i stor størrelse. Brandal møne 16m2_fra kunde. Møne der kunde har laget overbygg over inngang. I Europa er det svært vanlig med ekstra tak på fastliggervogner - faktisk også på noen reisende.


Spikertelt med tak over vogn

Faktum er at det over hele Kontinentet kryr av vogner. Ikke så veldig rart, fordi teltene deres også ofte er spikertelt. Vogna kan kjøres rett inn og ut under tak.


En tunell skyves ut mot vogna fra spikerteltet, så er alt på plass. Strømmen er installert med tre leder. Meget flott tomt, stor veranda med fantastisk utsikt!


Vi hjelper deg med anbud på spikertelt. Tilstan Brukt. Få anbud på spikertelt i Os-hedmark. Tak over campingvogn. Snekker Fra spikertelt og over vogn og inngang. Dette er iberegnet sluse, pakninger eller lignende. Max tak utstikk over kortvegg. Om teltets størrelse kan gjøres mindre slik at det blir tak over noe av terrassen er. De fleste som camper på Frosta har campingvogna stående fast. Og jo lengre de blir, jo mer bygger de, og etter hvert har vogna nesten. Bilde Fast vogn med bl.


Foto: Roar Askeland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg