onsdag 27. mai 2020

Terracotta fliser

Den typiske og homogene ”rød Firenze” fargen og den rustikke overflaten er de viktigste ingrediensene i den tidløse personligheten til terracotta flisene fra Il. Størrelser 15x1 15x3 30x3 60x60cm og hexagon 21x12cm. Dette gir flisene sitt vakre og rustikke preg.


Flisene klassifiseres etter formingsmetode, vannabsorbasjon (porøsitet), frost bestandighet og slitestyrke. Håndlaget terracotta leveres i. Både vegger og de velkjente terracotta - flisene fikk seg en omgang med friske farger. Terracotta - fliser ble svært populært i de norske hjem på 80-tallet.


Blå fliser, mørke ba grå fliser og terrazzo. Trendene rundt fliser beveger seg ikke like raskt som i andre deler av interiøret. FagFlis har et stort utvalg av frostsikre fliser egnet for norske forhold. Grå fliser inspirert av naturstein til terrasse.


Vi har terracottafliser i gangen, og ønsker en lys farge som passer til disse. Samme på badet - innredning i furu, og hvite fliser med lyse blå. I gangen har vi terracotta fliser.


Jeg er usikker om vi skal legge nytt gulv eller om jeg kan finne en farge som passer til flisene. Liker grønntoner.


Påfør slike keramiske produkter for å klare ovner og peiser, vegger, gulv, fasader av hus. Går det an å male terracotta gulvfliser? Og når fliser først skal males, er nok terracottafliser de "beste" flisene å male, ettersom dette er relativt.


Jeg er så fryktelig lei fargen på det flislagte gulvet mitt! Har en gang med nyyyydelige fliser av. Planlegging et nytt gulv krever tid og omtanke, men det trenger ikke å. Vi har mange ulike terracotta fliser, noen med glasert overfalte og andre ubehandlet om man ønsker et mer rustikk uttrykk.


Terracottafliser virkelig kan oppdatere og legge til en naturlig følelse for alle rom i huset. Utette terracotta fliser er svært porøs siden terracotta har ingen naturlig glasur. Feie flisen regelmessig for å fjerne skitt på overflaten før det kan være grunnen til.


Klikk her for å se utvalget vårt. Kakel eller majolika (spansk) har rød flisbunn. En typisk lettbrent og våtpresset flis er terracotta (kalles også cottofliser).


Finnes både i glasert og uglassert, rustikk. De er i utgangspunktet bare råkjølt leire og de absorberer spill som en svamp. Hvis en ombygging er på kortene, og du.


Den største fordelen med en slik flis er dens naturlige opprinnelse. Bruke fliser på kjøkkenet. Ofte brukes terracottafliser enten i klassiske kjøkken eller i frilufts.


Vi skal pusse opp gangen, hvor vi har terracotta fliser med grå fuger på gulvet, mens tak og trappeoppgang er hvitkalket furu (med litt gråskjær).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg