onsdag 6. mai 2020

Spenne fjær garasjeport

Leddportbeslag for. Montering av vaier og oppspenning av fjær. Husk å alltid spenne ned fjærene før utskifting av deler. Har fått tak i en eldre brukt dobbel garasjeport av merke Overhead Door.


Hos meg er det en fjær på hver side av porten, og den er festet som. Fjærsettet er ferdig oppspent i karmskinnen ved levering. Du vil da spare deg arbeidet med å spenne opp (torsjons-)fjæren selv, som kan være. Porten må veies uten fjær.


Dette for at vi skal være sikre på at du får riktig fjær til porten. Bruk eksempel en badevekt. Del av film om montering av garasjeport. Her monteres selve garasjeporten. Denne filmen er en. Har en dobbelport som fulgte med min Igland garasje av merket Lobas. Bilde viser fjær med sort fjærkon, har fjæren rød fjærkon skal fjæren monteres på motsatt side. Når garasjeport. Solid og praktisk holder! Har fjær som spenner i både opp- og nedfelt posisjon. Teknisk informasjon.


Bredde feste: mm. Sk å ALLtid SpeNNe Ned fjæreNe. Sjekk at fjærer, trinser og vaier er montert ifølge anvisning. Husk og alltid spenne ned fjærene før utskifting av deler.


For smøring av trinser. VEDLIKEHOLD AV TAK. Problemet mitt var at nå porten er oppe, er fjærene så slakke at. HUSK Å ALLTID SPENNE NED FJÆRENE FØR UTSKIFTING AV DELER.


Problemerløsing PORTEN GÅR VELDIG TREGT: - Sjekk at skinner ikke er montert. LOBAS GARASJEPORTER er en komplett serie portløsninger. Smør bevegelige deler og fjær minst en gang i året. Festeutstyr til fjernkontrollen: Festespenne som er egnet til å feste fjernkontrollen på solskjermen.


Garasjeport -drivenhet. Comfort 25 252. Vårt produktspekter spenner fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport på.


Hvis bena er limt, men kan du ønsker å legge en spenne til å stramme ben tilbake til bunnen av stolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg