torsdag 14. mai 2020

Stål trapp

Standard rette trapper. Weland`s rettløpstrapper produseres som standard i stål og benyttes først og fremst i industrien, men.


Stål trapp

Vi produserer flere trappemodeller som har bærende stålkonstruksjon, men kan ha trinn eller rekkverk i stein, glass, stål eller tre. Vi skjærer trappevanger som er. Sirius Stål er en moderne trapp som er designet for å ta liten plass i rommet. Trappeksperten er en allsidig og erfaren leverandør av trapper og.


Eksklusiv finish i lakkert eller børstet stål og ulike tresorter på trinn etter ønske. Trappen har platting øverst og tre trinn. Galvanisert trapp.


Stål trapp

For industri, rømningsveier, kompletterings- og entretrapper. Trinnene er sklisikre. Har høyere friksjon enn betong.


Ståltrapper kan produseres i ulike kvaliteter i forhold til de ytre påkjenninger de. Håndløper i stål produseres etter spesifikasjon og ønsker fra kunde. Trappetrinn i galvanisert stål som har overflate med godt feste. I en trapp av Pa- So trinn går du like trygt vinter som sommer.


Dette er de mest sklisikre trinn på. Se vårt store utvalg av vakre trapper skreddersydd til ditt hjem. Moderne, stilrene eller klassiske trapper. Rekkverk i tre, stål eller glass.


Hos oss finner du Foldetrapp i stål - Bestill en gratis befaring av din nye trapp. Vi tilbyr trapper bygget på dine mål, og din bolig. Glassrekkverk med dobelt håndløper i rustfritt stål.


Vi leverer galvaniserte ståltrinn. Som Norges eneste leverandør er alle galvaniserte trappetrinn levert med banesikringslist i henhold til TEK 10. Stålet har en vedlikeholdsfri.


Melhus, Sør-Trøndelag. Rettløpstrapper med trinn i strekkmetall, vanger i flattstål, rekkverk modell Gaula med stender PS-5. Håndlist: stål i trapp, aluminium på. Kanskje du vil bytte ut loftstrappen, eller modernisere med en spiraltrapp?


Uansett årsaker har vi et utvalg av slitesterke trapper i både tre og stålmateriale. Se alle dimensjoner av trappetrinn våre i rustfritt stål. Rsklisikkerhet. Rustfritt stål trinn - Bestill og få levert - enkelt og raskt.


Stål trapp

Ståltrapp med spilerekkverk, flatstålrekkverk, perforerte plater rekkverk. Sammenlign produkter. Børø Stål leverer trapper til bygg i alle størrelser og utførelser.


Vi lager etter tegninger levert av kunde eller kan tegne disse selv etter kundens ønske. Du kan velge mellom ulike design i tre, runde sprosser i stål eller driste deg til et moderne. Utover å gi trappen et etstetisk uttrykk skal disse hindre fallulykker.


VANT DESIGN-PRIS: Denne trappa fra Melby Snekkerverksted med bærende stål -kontruksjon vant tysk designpris nylig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg