fredag 8. mai 2020

Stor skyvedør

Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. Du kan velge mellom innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører. Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare.


Kan leveres i store høyde og bredder. Dagens trender betyr gjerne vinduer og dører fra gulv til tak. Komplett med skinner og dører. Til store skyvedører kan vi levere to skinneløsninger.


Den ene heter EKU Porta HMT og bygges inn i en dobbel vegg. Har du lite plass i stuen, men ønsker en utgang til. Hva er en heveskyvedør? Giljes skyvedør leveres med ferdig montert vindtetting mellom terskel og svill for enklere montering.


En skyvedør er perfekt for å viske ut skillet mellom inne- og uterommet, og nå har alle. Schüco skyvedører i aluminium og PVC for innvendig og utvendig bruk finnes i. Store skyveelementer kan med fordel ha heve-skyve funksjon for å minske.


Finn din skyvedør i vårt store utvalg av dører til hus og hytte. En stor og god skyvedør kan viske ut skillet mellom inne og ute. Realiser store vinduer og skyvedører med Schüco ASS PD. Med 90°-hjørne, samt to- og trespors åpningsvarianter kan du få helautomatiserte skyvedører.


Veranda er markedsledende norsk produsent av kvalitets skyvedører i vedlikeholdsfri aluminium. Skyvedører er plassbesparende å. Til forskjell fra mange andre dører på markedet. Hos Kvik finner du.


Vår Sapa Terrasseskyvedør er godt isolert og gir mulighet for store åpninger og mye lysinnslipp. Her på disse sidene får du inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge og innrede med smarte skyvedører.


Bygg en skillevegg med skyvedør. Utover dette bringer Heve skyvedøren dagslyset inn i boligen da døren har en stor glassflate. En heve skyvedør er lett å betjene og gir en enkel adgang til hagen.


Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Våre skyvedører er godt isolert og holder kulden ute om vinteren og varmen ute om. Stor fin skyvedør fra stue til balkong.


Flott utsikt mot Holmenkollen og Nordmarka. Borettslagets parsellhage. Kortreist kjøkkenglede for store og små. Del opp et stort rom med glassfelt.


Har du store rom i huset som du kunne tenke deg å dele opp i mindre? Fleksible glassfasader med stor designfrihet.


Stor skyvedør

Schüco PASK- skyvedør er konstruert som en kombinasjon av et vindu og en skyvedør og har derfor egenskaper. Lyssand skyvedør passer utmerket mot terrasse eller hage.


Døren glir lett opp, og har et skyvefelt på utsiden som sikrer at den lukker seg helt tett uansett vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg