tirsdag 5. mai 2020

Speilfolie vindu

Vi i Foliebutikken har. I løpet av dagen vil dette være utsiden av vinduet som ser ut som et sølvvindu eller en sølvspeilet overflate. Når lyset er lysere inne enn det er ute. D-c-fix ribbeck oak m. En løsning kan være varmereflekterende folie.


Smart speilfolie. Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Den reflekterer varme, opp.


Vår best selgende solfilm med høy speil effekt til innvendig montering, hvis man vil ha redusert sollys og varme. Vindusfolien har utmerket UV beskyttelse, som effektivt stopper alt av UV-stråler fra å komme inn gjennom vinduene. Ditt interiør, samt parkett, gulv og kunst vil ikke.


Speilfolie vindu

Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren. Frostet vindu filmer.


Speilfolie vindu

Vinduer slipper dagslyset inn og gjør at huset oppleves luftigere. Ulike tips på nettet går på både speilfolie, perforert folie og varianter av. Tesa isolerende vindusfilm Effektiv isolering av vinduer.


Transparent folie med transparent dobbeltheftende. Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell. Vi selger skreddersydd innvendig og utvendig solskjerming til alle vinduer. Enveis speilfolie.


For privatliv og sikkerhet er vår enveis speilfilm løsningen. Speilfilmen fungerer sammen med forskjellen i lysnivået mellom rommene for å. Hvordan monterer jeg folie på vindu ? Våre vindusfolier kan monteres på alle slette flater som er helt fri for støv og smuss.


Eneste du trenger er. Innfarget folie er folie med samme farge tvers gjennom. Vi har 1forskjellige farger å velge mellom, i tillegg til frostet folie, vinylfolie med speileffekt og.


Speilfolie vindu

Metallfolie, eller speilfolie er en effekt som gir et meget eksklusivt inntrykk. Et godt alternativ til persienner. Du kan velge om folien på vinduene skal føye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg