onsdag 20. mai 2020

Ventilasjon vindu

Ventilasjon vindu

Sju vanlige påstander om ventilasjon. Teoretisk stiger varm luft oppover, og et åpent vindu i andre etasje kan da slippe ut varm og fuktig luft. Vinden som blåser over og rundt huset fører til ventilasjon, og dermed kan det « trekkes» frisk luft inn i boligen. Lufteventil til vinduer er en god idé i de fleste rom,.


Ventilasjon vindu

Produktene fra oss gir deg et friskt inneklima. Ventilasjon uten å åpne vinduet. En godt isolert bolig med gode vinduer hindrer at det avgis for mye varme ut. Vinduet er, som navnet tilsier.


En spalteventil i vinduet fjerner dugg. Dugg på innsiden av rutene er tegn på for høy luftfuktighet i boligen. Vi bygger hus nå, og skal ha balansert ventilasjon. Mange vinduer har også et svakt punkt i nedkant av vinduet, der fukt kan komme inn.


Det er viktig med god nok ventilasjon, men lufting med. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning trekkes ofte frem som en. Ved naturlig ventilasjon er det termisk oppdrift og vindsug ved.


Hybrid ventilasjon kombinerer naturlige og mekaniske drivkrefter for. Resultatet er et dårlig inneklima.


Så ofte bør du lufte: Dårlig ventilasjon gir dugg på vinduene, og kan gi fuktskader i det lange løp. Ofte oppstår fuktskader rundt vinduer eller i kjellerrom på grunn av. Det kan være på grunn av gammelt anlegg med naturlig ventilasjon eller.


Dersom huset har balansert ventilasjon trengs det ikke ventiler i vinduene. Dersom du ønsker vindu med lyddemping vil ventil i vinduet virke. I bygninger uten mekanisk ventilasjon anbefaler Rehva å bruke vinduene aktivt. Det vil si: Åpne vinduene mye mer enn normalt.


Opplever du dugg på vinduene? Sjekk ventilasjonen først Så hva bør du gjøre dersom du ser at det ofte dugger på vinduet ? To vinduer i samme rom kan også gjøre nytten. Da bør det ene vinduet være lavere enn det andre, slik at kald luft trekkes inn her, og den varme.


Ventilasjon vindu

Med vinduer i aluminium fra Schüco kan du realisere store og unike vinduer i slankt. Nye beslag rundt vindu. Share Tweet Share Pin. Planlegger etterisolering, utskifting av vinduer eller andre.


Hvis du har skiftet vinduene i et eldre hus, opplever du nok at rutene begynner å dugge fra oktober. Dette skjer fordi huset plutselig er blitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg