onsdag 6. mai 2020

Spikertelt regler

Spikertelt regler

Dagens regler har blant annet ulike avstandskrav for " spikertelt " og campingvogner. Det har vært knyttet usikkerhet til hvilke avstandskrav som.


Spikertelt må kunne sies å ikke være laget med tanke på å kunne. Videre gjelder avstandsreglene i pbl.


Fortelt av andre materialer enn standar for eksempel tre, kan monteres etter følgende regler : Størrelsen på spikerteltet settes til maksimum mmed et. SPIKERTELT : Her kan man trygt si at campingvogna er "omsluttet" av et.


I Norge har avstandskravene til campingvogner, plattinger og spikertelt blitt praktisert ulikt på grunn av et uoversiktlig regelverk. På Frosta blir det nå innført regler for hvordan de såkalte spikerteltene skal se ut.


Spikertelt regler

Stadig flere spikertelt, og utrolig oppfinnsomhet i hvordan. Campingvogner, tilbygg og lignende som ikke kommer inn under reglene ovenfor tillates ikke oppsatt uten særskilt tillatelse fra kommunen. Gjelder for ‎: ‎Hol kommune, Buskerud. Den skal tilfredsstille EI.


Dagens regelverk praktiseres forskjellig, fra kommune til kommune, og avstanden varierer fra tre til åtte meter. Det gjelder også spikertelt som. Hvilke regler gjelder for campingplasser?


Sikring av spikerteltet er fullt og helt eiers ansvar. Byggeregler campingplassar. Generelle regler for Breesgård Turistsenter AS. Arealet skal ikke overstige vognas areal.


Disse reglene omfatter også fortelt, ” spikertelt ” og lignende. Dersom campingvognen står på campingplass som er godkjent eller regulert for formålet, er den ikke.


Det kan gis tillatelse til bygging av spikertelt som en permanent montasje (står oppmontert når vognen flyttes fra plassen), etter at styret har godkjent skriftlig. Medlemmer som handler i strid med foreningens formål, ordensvedtekter.


Spikertelt regler

Om campingplasser, campingvogner og spikertelt. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende regler for smittevern. Du plikter å sette deg inn i regler vedrørende brannvern, gass, el.


Det er ikke tillat med spikertelt. Avstand mellom campingvogner eller spikertelt skal følge av campingplassens retningslinjer. Brannvesenet får av og til spørsmål om hva som er lovlig.


Men det medfører også at det må gjelde noen få, enkle regler, slik at man unngår at. Foreløpig forholder vi oss til dagens regelverk, men vi kan ikke. Regler for Trollhøgda Caravan.


Dette er plasser uten spikertelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg